Activiteiten

Meer uitleg per activiteit vind je onderaan deze pagina. Scrol naar beneden

Activiteiten vanaf augustus 2021

Light-Life Tools workshop

Donderdag 7 oktober van 19u30 tot 21u30 - live

Donderdag 21 oktober van 20u tot 21u - online (€ 15)

€ 25

Body Temple Crystal Healing workshop

Woensdag 27 oktober van 19u30 tot 22u 

€ 30

Kristallen grid workshop

Donderdag 25 november van 19u30 tot 22u

€  50

Klankschalen workshop

Vrijdag 5 november of 3 december van 19u30 tot 22u00

€  30

Kristallen in het Aquariustijdperk workshop

Donderdag 27 januari 2022 van 19u30 tot 22u

€  35

Deelname is bevestigd na inschrijving en na betaling van het bedrag of een voorschot met vermelding van de naam van live stream, ceremonie of workshop, je naam en gsm nummer of email


Light-Life Tools workshop

Donderdag 7 oktober van 19u30 tot 21u30 € 25

Donderdag 21 oktober van 20u tot 21u online 15 €

Light-Life-technologie gebruikt Heilige geometrie uit de oudheid om harmonische energievelden op te wekken.

Door jezelf en/of je omgeving bloot te stellen aan tools die deze harmonische frequenties uitzenden, kan verstoring verbeterd of opgeheven worden.

Denken we hierbij aan 5G, elektrosmog, chemtrails, wifi, straling, lucht- en watervervuiling, droogtes, stormen, allergieën maar ook belastende, pijnlijke of negatieve energieën in jezelf of van anderen. De Light-Life tools zijn reeds jaren bekend in Amerika en talrijke getuigenissen bewijzen de krachtige werking ervan. Help jezelf, je omgeving en de aarde om naar een energieke en vitalere frequentie te evolueren.  Een nieuwe matrix als het ware.

Tijdens deze workshop, kom je alles te weten over hoe de Light-Life tools werken en hoe deze een krachtige positieve impact op zowel je fysieke, mentale en energetische lichaam kunnen hebben.  Deze tools zijn ook ideaal voor therapeuten en coachen, aangezien ze snellere en intensere resultaten boeken. 

Als je werkelijk een verschil wil maken in je directe omgeving wat betreft het milieu (fysiek, energetisch) dan wil je zeker meer weten over de harmonizers.  Dit zijn werkelijk scheppingstools en hebben bijzondere resultaten bij droogtes, stormen, burenruzies, gsm masten, blaffende honden en meer.

Ook ideaal te gebruiken om een matrix van eenheidsbewustzijn en liefde mee op te zetten.

We gaan ook voelen hoe de tools op je inwerken en hoe je ze kan gebruiken om meer in harmonie en liefde te leven.

Aangezien de resultaten voor mij persoonlijk zo verbluffend zijn, besliste ik om distributeur te worden hier in België. Binnenkort is mijn website af en kan je ze ook online bestellen.  In afwachting daarvan schenk ik mijn klanten 5% korting bij  bestellingen over de 100 € en heb je geen last van douanekosten en hoge transportkosten.  De geldende prijzen zijn over gans Europa gelijk.

Deelname staat pas vast na betaling op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam, datum en workshop. 

Meld je aan


Body Temple Crystal Healing Workshop

Woensdag 27 oktober 2021 van 19u30 tot 22u 30 €

Je fysieke lichaam is opgebouwd uit de elementen water, lucht, vuur, ether en aarde.  Al de elementen waar moeder aarde ook uit bestaat.  Wisten jullie dat je fysieke lichaam een eigen bewustzijn heeft, dat ook kan communiceren met moeder aarde? En dat je lichaamsbewustzijn dus zijn eigen verlangens, gedachten en oerwijsheid herbergt?

We zijn gewend om vanuit ons denken, ons geest bewustzijn te leven en zijn vergeten dat we nog andere bewustzijnslagen hebben. Door in verbinding te gaan met het bewustzijn van je lichaamstempel, krijg je toegang tot wonderbaarlijke magie. Je herontdekt de ware heler van je trauma's, karma, fysieke en energetische klachten. Ook verstoringen door vervuilingen, EMF stralingen, medicatie (vacc.), enz weet je Body Temple te corrigeren.

Tijdens de Body Temple healing workshop ga je in een vernieuwde verbinding met je fysieke lichaamsbewustzijn.  Vanuit deze connectie ga je voelen wat jouw lichaam nodig heeft om zichzelf te helen en te transformeren.

Doordat we vanuit respect en liefde je Body Temple met aandacht benaderen, ga je merken dat het automatisch aan een zelf heling proces begint. In samenwerking met de helende kracht van kristallen ervaren we een veld van vergeten magie en wijsheid. 

Elk contact (fysiek of energetisch) kan wat op gang brengen. Soms voel je enkel warmte, kou, even een ongemak of een fijn gevoel. Andere momenten zie je kleuren, energieën of passeren er beelden van vorige levens, talenten enz... Wat er ook gebeurt vertrouw op het proces van je Body Temple. Het weet exact wat jij nodig hebt om te helen, te zuiveren en te ontwaken.

Deelname is bevestigd na inschrijving en betaling van een voorschot van 15 euro op rekeningnummer op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam en workshop.  Deze workshop gaat door in Geetbets

Meld je aan

De Body Temple Crystal Healing kan je ook individueel ervaren in een persoonlijke behandeling.  lees meer


Kristallen grid workshop

Donderdag 25 november 2021 van 19u30 tot 22u € 35

Duik mee in de wereld van Kristallen grids en ontdek de ongekende krachten van kristallen in combinatie met heilige geometrie.  Ideaal om liefde, overvloed, magie, geluk, vrede enz... in je leven aan te trekken.

We ontdekken hoe heilige geometrie een krachtveld genereert.  Op welke manier jouw kristallen grid kan gekoppeld worden aan het kristallen grid van de aarde. En hierdoor kan meehelpen aan de transformatie van de aarde.

Welke kristallen we gebruiken voor ons grid? Welke methodes zijn er om het aan te wenden voor je intenties, meditatie, afstandsheling.. Hoe je het dient te activeren, versterken en onderhouden, en nog meer...

Je ontvangt een persoonlijk setje grid kristallen om mee te werken tijdens de workshop. Je bent vrij om deze al dan niet aan te kopen indien gewenst.

Ook zijn er enkele heilig geometrische grids ter beschikking.

Deelname is bevestigd na inschrijving en betaling van een voorschot van 15 euro op rekeningnummer op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam en workshop. Deze workshop gaat door in Geetbets

Klankschalen Workshop

Vrijdag 5 november of 3 december 2021 van 19u30 tot 22u € 30

Stem je af op frequenties die jouw natuurlijke staat van "zijn - licht en liefde " reflecteren.

Klankschalen staan gekend om hun schoonheid en harmonie. De vibratie die ze uitbrengen neemt je dan ook helemaal mee in een harmonisch trillingsveld. Dit zeer toegankelijke instrument is ideaal om tot een meditatieve staat te komen. Of om je chakra's, een ruimte of plek te zuiveren en terug in een frequentiestaat te brengen die balans uitstraalt.  Een rust en helingspunt voor lichaam en geest.

In Azie worden klankschalen van oudsher gebruikt om je bewustzijn te verruimen en je trilling te verhogen. Ze begeleiden je naar pure vrede en innerlijke schoonheid.

Tijdens deze avond leer je hoe je een klankschaal moet bespelen en welke meerwaarde ze kunnen hebben op jouw lichaam, geest en ziel. We doen hierbij een meditatie om je helemaal goed in je vel te voelen.

Deelname is bevestigd na inschrijving via mail met vermelding van de workshop, je naam en gsm nummer of email.  Deze workshop gaat door in Geetbets

Meld je aan


Kristallen in het Aquariustijdperk

Donderdag  27 januari 2021 van 19u30 tot 22u  € 35 Workshop

In het Aquariustijdperk gaan kristallen een heel belangrijke rol spelen. Zowel bij het verhogen van de trilling van de aarde, alsook van je eigen bewustzijn. We ontdekken hoe we met het hogere bewustzijn van de kristallen kunnen samenwerken, onszelf en de aarde kunnen helen.

Tijdens deze losse kristallenworkshop, ontdekken we wat het kristallen netwerk is. Waarom het kristalbewustzijn groeit? Hoe we kunnen communiceren met kristallen? Vervolgens gaan we aan de slag met een kristalpendel en leren we hiermee werken.

Hebben we nog karma op te ruimen naar het kristalbewustzijn toe?  Hoe ruimen we dit op? We bespreken enkele belangrijke kristallen en hun werking.  Tenslotte leer je meer over hoe je een kristal kan programmeren met een specifieke doelstelling. 

Deze workshop kan los gevolgd worden of als introductie les voor de cursus Kristallen in het Aquariustijdperk.  Indien je de kristalcursus nadien wenst te volgen, is deze workshop gratis.

Er wordt een persoonlijk setje kristallen voorzien om mee te werken tijdens de workshop. Je bent vrij om deze al dan niet aan te schaffen indien gewenst.

Afhankelijk van het aantal deelnemers gaat deze workshop door in de kristalshop in Diest of Geetbets.

Deelname is bevestigd na inschrijving en betaling van een voorschot van 15 euro op rekeningnummer op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam en workshop. Deze workshop gaat door in Geetbets.

Meld je aan


Kristallen in het Aquariustijdperk Cursus

Reeds begonnen

Start dinsdag 14 september 2021 van 19u30 tot 22u € 350 voor 10 lessen -                         Data : telkens op dinsdag 12/10, 9/11, 7/12, 18/1, 15/2, 15/3, 19/4, 17/5, 14/6


Nu we het Aquariustijdperk zijn binnengegaan, komt langzaam maar zeker de kennis en wijsheid van het kristallen netwerk en het gebruik van kristallen op een hoger bewustzijnsniveau terug. Tijdens deze cursus duiken we diep in de vergeten kennis (uit Egypte, Atlantis, Lemurië...) en het gebruik van kristallen en edelstenen.  We verbinden ons tijdens deze workshop met kristal informatie, die lang voor ons verborgen was.  Zowel voor persoonlijk gebruik, als voor heling van anderen en de aarde gaan we diep in een hernieuwde relatie met de kristallen.

Er wordt voor ieder een basisset kristallen voorzien om mee te werken tijdens de cursus. Je bent vrij om de kristallen aan te schaffen die je aantrekken of niet. Je mag ook enkele van je eigen kristallen meebrengen. Je ontvangt een invulcursus met uitleg en oefeningen.

Deelname is bevestigd na inschrijving en betaling van een voorschot van 100 euro op rekeningnummer op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam en workshop. Deze workshop gaat door in Geetbets

Meld je aan

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Jezelf en ruimtes zuiveren met kristallen
 • Een krachtveld opbouwen met kristallen
 • Kristallen programmeren voor specifieke doeleinden
 • Bescherm jezelf, je huis en werkplek met kristallen
 • Belangrijke kristallen in het Aquariustijdperk
 • Karma, verstoringen en oude programmaties opruimen met kristallen
 • Heel je verschillende lichaamsbewustzijnslagen met kristallen
 • Kristalleggingen voor heling en transformatie
 • Een liefdesveld opbouwen met kristallen in samenwerking met Gaia
 • Natuurwezens en kristallen
 • De Gouden Garde en kristallen
 • De Goddelijke vlammen en hoe kristallen met hun verbinden
 • ...


Lente Equinox

Zondag 20 juni 2022 van 19u30 tot 22u € 25

Meer uitleg volgt


Zomer zonnewende

Dinsdag 21 juni 2022 van 19u30 tot 22u € 25

De Godin en God van de natuur bereiken hun piek op het moment van de Zomerzonnewende. De groei van de planten, gewassen, .... begon met Beltane en komt nu tot een hoogtepunt. Moeder Aarde is van maagd tot moeder gegroeid. Ze draagt net als de volle maan een volle buik, totdat ze haar gewassen, fruit en groenten baart en wij haar mogen oogsten.

Tijdens de zomerzonnewende, vieren we rond een vreugdevuur "het groeien". Het is het moment om samen met de Heilige Elementen en de natuurwezens magie te beoefenen om voor mensen of projecten voeding en steun te bieden.  Het is het ideale moment om te moederen en aan genezende rituelen deel te nemen. 

Het moment om magie te beoefenen om te moederen en te helen

We zetten tijdens deze vuurceremonie intenties neer om steun te bieden en genezing te brengen, voor dierbaren, het duister of onszelf.  We bouwen een krachtveld op door samen muziek en klank voort te brengen, zodat onze intenties met gevoel en liefde de aarde en de hemel ingezonden worden. 

Bloemen of veren in je haren

Neem gerust je drum, shaker, fluit of om het even welk instrument mee dat je aantrekt.  We beschikken zelf ook over verschillende shakers, drummen, enz... Je mag ook een offer meebrengen om aan het vuur te schenken en een voorwerp om even op het altaar te plaatsen.  We nodigen je ook uit (maar dit is zeker geen verplichting) om je natuurlijk feestelijk te kleden, bloemen of veren in de haren, ... om er werkelijk een mooi god en godinnenfeest voor de natuur van te maken.

Deelname is bevestigd na inschrijving via mail en na betaling van het bedrag op rekeningnummer BE12 9795 9912 9292 met vermelding van zomerzonnewende, je naam en gsm nummer of email

Meld je aanConnecting with your Body Elemental

Binnenkort nieuwe data

In je lichaam gebeuren massa's processen waar je geest of denken zich niet mee bezighoudt. Denken we maar aan je bloed dat stroomt, je hart dat klopt, de zuurstof die naar al jouw organen gaat. 

Achter deze processen, die wij als vanzelfsprekend vinden, schuilt echter een zeer intelligent wezen binnenin jou, namelijk je etherisch lichaamsbewustzijn of body elemental.  Terwijl je geest meer staat voor je mannelijke deel, je denken, staat je lichaamsbewustzijn, je voelen meer voor je vrouwelijke aspect. 

Vele mensen voelen dat er iets ontbreekt in hun leven, een diepe connectie, een verbinding met de natuur, liefde.... ze voelen een sterk gemis binnenin.  Vaak trachten we deze leegte op te vullen met materiële spullen of verwachten we van onze partner of omgeving dat zij dit doen.

Wat je eigenlijk voelt, is een de afscheiding tussen je eigen geest en natuurwezensdeel. Tussen je eigen mannelijke en vrouwelijke bewustzijnslagen.

Door terug een bewuste relatie op te bouwen met je body elemental, je etherisch bewustzijn maak je terug verbinding met de liefde van je Ziel. Een liefde waar de meeste van ons van gedisconnecteerd zijn, maar waar we onbewust sterk naar verlangen. Zo kan je kelk in je hart terug volstromen met de Gouden Liefde en daar heb je niemand anders voor nodig dan jezelf.

Tijdens deze introductie workshop gaan we terug bewust in verbinding met ons eigen body elemental, gelijktijdig ontdekken we hoe ons body elemental functioneert en hoe het verbonden is met de natuur en de nature spirits. Meld je aan


Stemvorken workshop 

 Binnenkort nieuwe data

We verkennen de werking van stemvorken op het lichaam. Stemvorken creëren een sterke trilling die tot diep in het lichaam doordringt, zo kan er terug meer doorstroming komen in je spieren, pezen, botweefsel, organen, ...

We maken hierbij gebruik van frequenties die goed zijn voor het verhogen van je bewustzijn alsook voor jouw verbinding met het harmonisch veld van de aarde.

Deze zeer doeltreffende, innovatieve methode wordt wereldwijd en met groot succes toegepast om herstel van het lichaam te bevorderen alsook pijn te verminderen. Zo ontstaat er meer balans, doorstroming en vitaliteit.

In deze workshop leer de de werking en verschillen tussen stemvorken kennen, hoe ze te gebruiken alsook wat het effect kan zijn op jouw welzijn.

Deelname is bevestigd na inschrijving via mail en na betaling op rekeningnummer BE68 3770 2497 7234 met vermelding van de workshop, je naam en gsm nummer of email


Meer info of inschrijven

Voorschotten kunnen niet gerestitueerd worden bij annulaties.