Activiteiten

Meer uitleg per activiteit vind je onderaan deze pagina. Scrol naar beneden

Activiteiten 2022

Gaia, Natuurwezens en Kristallen workshop

Vrijdag 20 mei 2022 van 18u tot 22u

€ 60

Klankschalen workshop

Vrijdag 6 mei van 19u tot 22u

€  30

Kristallen in het Aquariustijdperk workshop

Zaterdag 14 mei  van 10u tot 17u - intensive 70 €

 € 70

Kristallengrid workshop

Woensdag 25 mei 2022 van 19u tot 22u

€  45

Body Elemental (= jouw natuurwezensdeel) workshop

Zaterdag 10 juni 2022 van 18u tot 22u

€  60

Lichaamstempel  Kristalheling met Blauwe lotus workshop

Vrijdag 21 juni 2022 van 18u tot 22u

€ 60

Deelname is bevestigd na inschrijving en na betaling van het bedrag of een voorschot met vermelding van de naam van live stream, ceremonie of workshop, je naam en gsm nummer of email


Gaia, Natuurwezens en Kristallen Workshop

Vrijdag 20 mei 2022 van 18u tot 22u 60 €

In een ver verleden werkten we nauw samen met de natuurwezens: de elfen, feeën, pixies, kabouters, gnomen, draken, ....  Doordat we diep in de versluiering wilden afdalen, is deze wondermooie wereld in de vergetelheid geraakt.  We hadden een diepe zielsvoedende connectie en werkten nauw samen met de natuurwezens, kristallen en Gaia.

Vanuit dit etherische veld van bestaan, lazen we mekaars energiefrequentie en communiceerden we telepathisch.  We leefden in een dimensie waar we ons samen in een gevend veld van liefde bevonden.  Hoe meer we mekaar hielpen en vierden, hoe meer liefde er als vanzelf naar ons toe stroomde.  Als een onophoudelijk feest van prachtige kleuren, klanken, liederen, trillingen, vibraties, verbinding, schoonheid, bliss en magie.


Nu de poorten naar deze dimensie terug open staan, kunnen we via deze workshop hun terug in ons bewustzijn brengen.  Door in hun te gaan geloven, hun te vieren en met hun samen te werken, stem je jouw frequenties terug af op hun bestaan.  We maken oude herinneringen terug wakker en spreken bewustzijnslagen in onszelf aan die lang geslapen hebben. 

Wat zien we?

 • Hoe herstellen we het contact met de natuurwezens en Gaia
 • Hoe kunnen we kristallen aanwenden om met de natuurwezens en Gaia te communiceren
 • Wat is ons eigen natuurwezensdeel (body elemental)
 • Hoe bouwen we een liefdevolle relatie op met ons natuurwezensdeel
 • Hebben we nog karma naar hen op te ruimen, hoe doen we dit
 • Hoe kan onze stem, klank en zang ons verbinden met deze dimensie
 • Hoe verbinden we ons terug met het liefdesveld van de etherische wereld (4D), van Gaia

Per onderdeel waar we dieper op ingaan, zien we hoe de kristallen ons hierbij kunnen ondersteunen.  Mocht je een kristalpendel hebben, dan mag je deze meebrengen.  Ik voorzie kristalpendels, kristallen om mee samen te werken die je nadien, geheel vrijblijvend kan aankopen.

We bouwen deze vrijdag een bijzonder magisch  veld op.  Ondersteunt door de magie van liederen van Gaia en de natuurwezens: elemental songs.  Ze bevatten coderingen die bepaalde poorten in je onderbewustzijn terug openen.  Verder werken we met intentie, klank, meditatie, heling en kristalcommunicatie.

Deelname is bevestigd na inschrijving en betaling van een voorschot van 20 euro op rekeningnummer op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam en workshop. Deze workshop gaat door in Geetbets

Meld je aan

Klankschalen Workshop

Vrijdag 6 mei van 19u tot 22u

Stem je af op frequenties die jouw natuurlijke staat van "zijn - licht en liefde " reflecteren.

Klankschalen staan gekend om hun schoonheid en harmonie. De vibratie die ze uitbrengen neemt je dan ook helemaal mee in een harmonisch trillingsveld. Dit zeer toegankelijke instrument is ideaal om tot een meditatieve staat te komen. Of om je chakra's, een ruimte of plek te zuiveren en terug in een frequentiestaat te brengen die balans uitstraalt.  Een rust en helingspunt voor lichaam en geest.

In Azie worden klankschalen van oudsher gebruikt om je bewustzijn te verruimen en je trilling te verhogen. Ze begeleiden je naar pure vrede en innerlijke schoonheid.

Tijdens deze namiddag leer je hoe je een klankschaal moet bespelen en welke meerwaarde ze kunnen hebben op jouw lichaam, geest en ziel. We doen hierbij een meditatie om je helemaal goed in je vel te voelen.

Deelname is bevestigd na inschrijving via mail met vermelding van de workshop, je naam en gsm nummer of email.  Deze workshop gaat door in Geetbets

Meld je aan


Kristallen in het Aquariustijdperk

Zaterdag 14 mei 2022 van 10u tot 17u € 70 - intensive

In het Aquariustijdperk gaan kristallen een heel belangrijke rol spelen. Zowel bij het verhogen van de trilling van de aarde, alsook van je eigen bewustzijn. We ontdekken hoe we met het hogere bewustzijn van de kristallen kunnen samenwerken, onszelf en de aarde kunnen helen.

Tijdens deze kristallenworkshop, ontdekken we wat het kristallen netwerk is. Waarom het kristalbewustzijn groeit? Hoe we kunnen communiceren met kristallen? Vervolgens gaan we aan de slag met een kristalpendel en leren we hiermee werken.

Hebben we nog karma op te ruimen naar het kristalbewustzijn toe?  Hoe ruimen we dit op? We bespreken enkele belangrijke kristallen en hun werking.  Tenslotte leer je meer over hoe je een kristal kan programmeren met een specifieke doelstelling. 

Tijdens de  "introductie" workshop bespreken we al deze aspecten en het is een ideale basis om kristallen op een nieuwe manier te leren kennen.  Wil je liever wat dieper op alles in gaan en meer uitgebreid oefenen met de pendel en met het hogere bewustzijn van de kristallen? Dan raad ik je zeker de "intensive" aan. 

Er zijn kristallen voorzien om mee te werken tijdens de workshop. Je bent vrij om deze al dan niet aan te schaffen indien gewenst.

Afhankelijk van het aantal deelnemers gaat deze workshop door in de kristalshop in Diest of Geetbets.

Deelname is bevestigd na inschrijving en betaling van een voorschot van 15 euro voor de "introductie" of 25 euro voor de "intensive" workshop op rekeningnummer BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam en workshop.

Meld je aanLichaamstempel kristalheling met Blauwe Lotus

Vrijdag 21 juni 2022 van 18u tot 22u 60 €

Je fysieke lichaam is opgebouwd uit de elementen water, lucht, vuur, ether en aarde.  Al de elementen waar moeder aarde ook uit bestaat.  Wisten jullie dat je fysieke lichaam een eigen bewustzijn heeft, dat ook kan communiceren met moeder aarde? En dat je lichaamsbewustzijn dus zijn eigen verlangens, gedachten en oerwijsheid herbergt?

We zijn gewend om vanuit ons denken, ons geest bewustzijn te leven en zijn vergeten dat we nog andere bewustzijnslagen hebben. Door in verbinding te gaan met het bewustzijn van je lichaamstempel, krijg je toegang tot wonderbaarlijke magie. Je herontdekt de ware heler van je trauma's, karma, fysieke en energetische klachten. Ook verstoringen door vervuilingen, EMF stralingen, medicatie (vacc.), enz weet je Body Temple te corrigeren.

Tijdens de Body Temple healing workshop ga je in een vernieuwde verbinding met je fysieke lichaamsbewustzijn.  Vanuit deze connectie ga je voelen wat jouw lichaam nodig heeft om zichzelf te helen en te transformeren.

Doordat we vanuit respect en liefde je Body Temple met aandacht benaderen, ga je merken dat het automatisch aan een zelf heling proces begint. In samenwerking met de helende kracht van kristallen ervaren we een veld van vergeten transformatie, balans en wijsheid. 

Elk contact (fysiek of energetisch) kan wat op gang brengen. Soms voel je enkel warmte, kou, even een ongemak of een fijn gevoel. Andere momenten zie je kleuren, energieën of passeren er beelden van vorige levens, talenten enz... Wat er ook gebeurt vertrouw op het proces van je Body Temple. Het weet exact wat jij nodig hebt om te helen, te zuiveren en te ontwaken.

Deelname is bevestigd na inschrijving en betaling van een voorschot van 20 euro op rekeningnummer op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam en workshop.  Deze workshop gaat door in Geetbets

Meld je aan

De Body Temple Crystal Healing kan je ook individueel ervaren in een persoonlijke behandeling.  lees meer


Kristallen grid workshop

Woensdag 25 mei 2022 van 18u tot 22u 45 €

Duik mee in de wereld van Kristallen grids en ontdek de ongekende krachten van kristallen in combinatie met heilige geometrie.  Ideaal om (ge) liefde (n), overvloed, magie, geluk, vrede enz... in je leven aan te trekken. 

Voor velen is het gebruik van heilige geometrie nog vrij onbekend.  Nochtans bestaat alles in de natuur (bomen, planten, mensen en dus ook kristallen) uit heilige geometrie.  Door hier van bewust gebruik te maken, kan je een creatieveld aanspreken dat magische mogelijkheden creëert.

We ontdekken hoe heilige geometrie een krachtveld genereert.  Op welke manier jouw kristallen grid kan gekoppeld worden aan het kristallen grid van de aarde. En hierdoor kan meehelpen aan de transformatie van de aarde.  Alsook hoe jouw persoonlijk leven krachtige wendingen kan maken.

Welke kristallen we gebruiken voor ons grid? Welke methodes zijn er om het aan te wenden voor je intenties, meditatie, afstandsheling.. Hoe je het dient te activeren, versterken en onderhouden, en nog meer...

Je ontvangt een persoonlijk setje grid kristallen om mee te werken tijdens de workshop. Je bent vrij om deze al dan niet aan te kopen indien gewenst.

Ook zijn er enkele heilig geometrische grids ter beschikking.

Deelname is bevestigd na inschrijving en betaling van een voorschot van 20 euro op rekeningnummer op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam en workshop. Deze workshop gaat door in Geetbets


Kristallen in het Aquariustijdperk Cursus

Binnenkort nieuwe data voor het najaar 2022

Reeds begonnen

Start dinsdag 14 september 2021 van 19u30 tot 22u € 350 voor 10 lessen -                         Data : telkens op dinsdag 12/10, 9/11, 7/12, 18/1, 15/2, 15/3, 19/4, 17/5, 14/6


Nu we het Aquariustijdperk zijn binnengegaan, komt langzaam maar zeker de kennis en wijsheid van het kristallen netwerk en het gebruik van kristallen op een hoger bewustzijnsniveau terug. Tijdens deze cursus duiken we diep in de vergeten kennis (uit Egypte, Atlantis, Lemurië...) en het gebruik van kristallen en edelstenen.  We verbinden ons tijdens deze workshop met kristal informatie, die lang voor ons verborgen was.  Zowel voor persoonlijk gebruik, als voor heling van anderen en de aarde gaan we diep in een hernieuwde relatie met de kristallen.

Er wordt voor ieder een basisset kristallen voorzien om mee te werken tijdens de cursus. Je bent vrij om de kristallen aan te schaffen die je aantrekken of niet. Je mag ook enkele van je eigen kristallen meebrengen. Je ontvangt een invulcursus met uitleg en oefeningen.

Deelname is bevestigd na inschrijving en betaling van een voorschot van 100 euro op rekeningnummer op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam en workshop. Deze workshop gaat door in Geetbets

Meld je aan

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Jezelf en ruimtes zuiveren met kristallen
 • Een krachtveld opbouwen met kristallen
 • Kristallen programmeren voor specifieke doeleinden
 • Bescherm jezelf, je huis en werkplek met kristallen
 • Belangrijke kristallen in het Aquariustijdperk
 • Karma, verstoringen en oude programmaties opruimen met kristallen
 • Heel je verschillende lichaamsbewustzijnslagen met kristallen
 • Kristalleggingen voor heling en transformatie
 • Een liefdesveld opbouwen met kristallen in samenwerking met Gaia
 • Natuurwezens en kristallen
 • De Gouden Garde en kristallen
 • De Goddelijke vlammen en hoe kristallen met hun verbinden
 • ...


Light-Life Tools workshop

Binnenkort nieuwe data


Light-Life-technologie gebruikt Heilige geometrie uit de oudheid om harmonische energievelden op te wekken.

Door jezelf en/of je omgeving bloot te stellen aan tools die deze harmonische frequenties uitzenden, kan verstoring verbeterd of opgeheven worden.

Denken we hierbij aan 5G, elektrosmog, chemtrails, wifi, straling, lucht- en watervervuiling, droogtes, stormen, allergieën maar ook belastende, pijnlijke of negatieve energieën in jezelf of van anderen. De Light-Life tools zijn reeds jaren bekend in Amerika en talrijke getuigenissen bewijzen de krachtige werking ervan. Help jezelf, je omgeving en de aarde om naar een energieke en vitalere frequentie te evolueren.  Een nieuwe matrix als het ware.

Tijdens deze workshop, kom je alles te weten over hoe de Light-Life tools werken en hoe deze een krachtige positieve impact op zowel je fysieke, mentale en energetische lichaam kunnen hebben.  Deze tools zijn ook ideaal voor therapeuten en coachen, aangezien ze snellere en intensere resultaten boeken. 

Als je werkelijk een verschil wil maken in je directe omgeving wat betreft het milieu (fysiek, energetisch) dan wil je zeker meer weten over de harmonizers.  Dit zijn werkelijk scheppingstools en hebben bijzondere resultaten bij droogtes, stormen, burenruzies, gsm masten, blaffende honden en meer.

Ook ideaal te gebruiken om een matrix van eenheidsbewustzijn en liefde mee op te zetten.

We gaan ook voelen hoe de tools op je inwerken en hoe je ze kan gebruiken om meer in harmonie en liefde te leven.

Aangezien de resultaten voor mij persoonlijk zo verbluffend zijn, besliste ik om distributeur te worden hier in België. Je kan alvast een kijkje nemen op de webshop https://www.lightlifetechnology.be/.

Deelname staat pas vast na betaling op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam, datum en workshop. 

Meld je aanConnecting with your Body Elemental

Binnenkort nieuwe data

In je lichaam gebeuren massa's processen waar je geest of denken zich niet mee bezighoudt. Denken we maar aan je bloed dat stroomt, je hart dat klopt, de zuurstof die naar al jouw organen gaat. 

Achter deze processen, die wij als vanzelfsprekend vinden, schuilt echter een zeer intelligent wezen binnenin jou, namelijk je etherisch lichaamsbewustzijn of body elemental.  Terwijl je geest meer staat voor je mannelijke deel, je denken, staat je lichaamsbewustzijn, je voelen meer voor je vrouwelijke aspect. 

Vele mensen voelen dat er iets ontbreekt in hun leven, een diepe connectie, een verbinding met de natuur, liefde.... ze voelen een sterk gemis binnenin.  Vaak trachten we deze leegte op te vullen met materiële spullen of verwachten we van onze partner of omgeving dat zij dit doen.

Wat je eigenlijk voelt, is een de afscheiding tussen je eigen geest en natuurwezensdeel. Tussen je eigen mannelijke en vrouwelijke bewustzijnslagen.

Door terug een bewuste relatie op te bouwen met je body elemental, je etherisch bewustzijn maak je terug verbinding met de liefde van je Ziel. Een liefde waar de meeste van ons van gedisconnecteerd zijn, maar waar we onbewust sterk naar verlangen. Zo kan je kelk in je hart terug volstromen met de Gouden Liefde en daar heb je niemand anders voor nodig dan jezelf.

Tijdens deze introductie workshop gaan we terug bewust in verbinding met ons eigen body elemental, gelijktijdig ontdekken we hoe ons body elemental functioneert en hoe het verbonden is met de natuur en de nature spirits. Meld je aan


Stemvorken workshop 

 Binnenkort nieuwe data

We verkennen de werking van stemvorken op het lichaam. Stemvorken creëren een sterke trilling die tot diep in het lichaam doordringt, zo kan er terug meer doorstroming komen in je spieren, pezen, botweefsel, organen, ...

We maken hierbij gebruik van frequenties die goed zijn voor het verhogen van je bewustzijn alsook voor jouw verbinding met het harmonisch veld van de aarde.

Deze zeer doeltreffende, innovatieve methode wordt wereldwijd en met groot succes toegepast om herstel van het lichaam te bevorderen alsook pijn te verminderen. Zo ontstaat er meer balans, doorstroming en vitaliteit.

In deze workshop leer de de werking en verschillen tussen stemvorken kennen, hoe ze te gebruiken alsook wat het effect kan zijn op jouw welzijn.

Deelname is bevestigd na inschrijving via mail en na betaling op rekeningnummer BE68 3770 2497 7234 met vermelding van de workshop, je naam en gsm nummer of email


Meer info of inschrijven

Voorschotten kunnen niet gerestitueerd worden bij annulaties.