Activiteiten 2023

Blauwe Lotus ritueel workshop

Vrijdag 31 maart 19u - 22u

Zaterdag 20 mei 19u - 22u

€ 35

Koshi's workshop

Vrijdag 21 april 2023 19u30- 22u

€ 40

Klankschalen workshop

Dinsdag 29 maart 19u30 tot 22u

€ 39

Kristallen in het Aquariustijdperk - Najaar 2023

Intro -

Intensive -

€ 40  / €  75

Activiteiten voorjaar 2023


Deelname is bevestigd na inschrijving en na betaling van het voorschot met vermelding van de naam van de workshop of activiteit, je naam en gsm nummer of email


Blauwe Lotus Ritueel Workshop


Vrijdag 31 maart 19u - 22u 35 €

Zaterdag 20 mei 19u - 22u 35 €


Blauwe Lotus Ritueel Concert

Er gebeurt iets bijzonder als je het Blauwe Lotus veld binnenstapt.

Tijdens de Blauwe Lotus ritueel workshop  maken we verbinding met de Divine Masculine and Divine Feminine energieën . Het Divine Masculine opent een veld waarbij je terug verbonden wordt met je Gouden Blauwdruk, Het Divine Feminine opent het veld van je Gouden Lichaamstempel.

Door je driedimensionale blauwdruk terug te verbinden met je Gouden Blauwdruk, gaat alles wat niet meer je hoogste goed dient verschuiven en getransformeerd worden. Om dit tot op het diepste celniveau te laten doorwerken openen we bij aanvang ook je Gouden Lichaamstempel.

Tijdens het Blauwe Lotus Ritueel Concert, ga je dan ook van alles voelen verschuiven en bewegen in je fysieke en je energetische lichamen, alsook in je emoties. Je kan warm of koude krijgen, bepaalde punten die trekken of duwen, je kan druk of stroming voelen, beweging in je hoofd of andere plaatsen in je lichaam. Dit is een normaal proces bij het uitzuiveren van je 3D matrix naar je Gouden matrix toe.

De Blauwe Lotus brengt je ook terug in verbinding met het bewustzijn van je lichaam en de verborgen krachten in onder andere je sacraal chakra. In je tweede chakra ligt je scheppingsenergie (je kundalini slang) opgeslagen. Door deze grote bron van levenskracht stap per stap terug vrij te maken, krijg je toegang tot een vergeten powerveld en creatiekracht. 


Als de Blauwe Lotus terug onder de mensheid verschijnt is collectief ontwaken een feit. (Quote teruggevonden op de Egyptische muurtekeningen)

Bij aanvang doen we een energetische zuivering met kristallen en nemen we de Blauwe Lotus op een sacrale manier tot ons. De Blauwe Lotus gaat je lichaamsbewustzijn gevoeliger maken en helpt je om versneld je mannelijke en vrouwelijke energieën binnenin wakker te maken en in balans te laten samenwerken.

De klanken, muziek en liederen die je gaat ontvangen tijdens de Blauwe Lotus Ritueel Workshop helpen je om het transformatieproces vlotter en aangenamer te laten verlopen. Bepaalde tonen die te horen zijn, verankeren je gemakkelijker terug aan je Gouden matrix en helpen bij het loslaten van wat niet meer je hoogste goed dient.

Ervaar hoe de Blauwe Lotus je lichaamssensaties gevoeliger en wakkerder zal maken. Je huid, je sacraal chakra en je hele lichaam worden gevoeliger voor aanrakingen, bewegingen, trillingen, klanken, zang en de inwerking van kristallen.

Alles wat we ooit meegemaakt hebben is ervaring. Het is niet goed of slecht, niemand heeft ons iets aangedaan. We kunnen blijven hangen in trauma's van dit of vorige levens of we kunnen nu kiezen om ons terug te verbinden met een matrix van eenheidsbewustzijn, van heelheid, van liefde. Deze matrix is er al, we zijn er alleen van gedisconnecteerd geraakt. Tijdens het Blauwe Lotus Ritueel Concert verbinden we ons terug met de Gouden Matrix en vragen we om alles wat niet met deze matrix resoneert voorgoed te transformeren.

Deelname is bevestigd na inschrijving en betaling van een voorschot van 25 euro op rekeningnummer op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam en workshop.  Deze workshop gaat door in Geetbets in de yurt of wordt nog medegedeeld maar is in de buurt van Diest)

Indien je de vijf workshops deelneemt (telkens brengt de Blauwe Lotus je iets nieuws), dan mag je de laatste workshop in mei 2023 deelnemen aan 15 €  (wens je de 5 workshops deel te nemen dan is het voorschot 80 €)

Meld je aan

De Blauwe Lotus  kan je ook individueel ervaren in een persoonlijke behandeling: Blauwe Lotus Ritueel of Blauwe Lotus Massage Ritueel


Koshi's Workshop

Vrijdag 21 april 2023 19u00 - 22u - 40 € of inclusief één koshi 80 €

Normale prijs koshi : 49 € per stuk

De betoverende klanken van de Koshi's herinneren je aan een sprookjeswereld, een wereld van magie en elfensferen. Ze brengen prachtige klanken, frequenties en boventonen voort. Maar de Koshi's dragen zo veel meer mogelijkheden in zich.

Door intens gebruik tijdens de soultherapiesessies, ontdekte ik dat bepaalde 'spirits' door de koshi's heen kunnen werken om specifiek helende of transformerende klanken voort te brengen.  Je kan als 't ware de koshi's, door ze op een specifieke manier vast te houden als een medium gebruiken om exact de benodigde klanken te laten weerklinken.

Tijdens deze workshop leren we hoe we de koshi's kunnen aanwenden:

 • om als medium te gebruiken
 • om de aura te zuiveren en af te stemmen
 • om de chakra's terug in de juiste frequenties te brengen
 • om je persoonlijke matrix te scannen op onbalansen en te helen
 • om samen te werken met 'spirits'
 • om transformatief en helend werk te doen op de collectieve matrix
 • om je eigen klank intuïtief te laten mee resoneren met de koshi's
 • hoe ze te gebruiken bij een klankmeditatie

Koshi's geven een ontspannen sfeer, daarom zijn ze zeer geschikt voor klankmeditaties. In de yogastudio, massagepraktijk, er zijn zoveel plekken waar de Koshi een prettige energie kan scheppen. Het geluid van de Koshi heeft ook een wonderlijk effect op onze kinderen. Tijdens deze workshop ontdek je hoe je ze kan aanwenden op ongekende manieren zoals in je coaching- en healingssessies.

Deelname is bevestigd na inschrijving en betaling van een voorschot van 20 euro op rekeningnummer op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam en workshop. Deze workshop gaat door in de Kristalshop in Diest.

Meld je aan

Klankschalen Workshop

Woensdag 31 maart 19u30 tot 22u - € 39

Stem je af op frequenties die jouw natuurlijke staat van "zijn - licht en liefde " reflecteren.

Klankschalen staan gekend om hun schoonheid en harmonie. De vibratie die ze uitbrengen neemt je dan ook helemaal mee in een harmonisch trillingsveld. Dit zeer toegankelijke instrument is ideaal om tot een meditatieve staat te komen. Of om je chakra's, een ruimte of plek te zuiveren en terug in een frequentiestaat te brengen die balans uitstraalt.  Een rust en helingspunt voor lichaam en geest.

In Azië worden klankschalen van oudsher gebruikt om je bewustzijn te verruimen en je trilling te verhogen. Ze begeleiden je naar pure vrede en innerlijke schoonheid.

Tijdens deze workshop leer je hoe je een klankschaal moet bespelen en welke meerwaarde ze kunnen hebben op jouw lichaam, geest en ziel. Of hoe je ze kan aanwenden in je huis en praktijk.  We doen hierbij een meditatie om je helemaal goed in je vel te voelen.

Deelname is bevestigd na inschrijving via mail met betaling van een voorschot van 15 € met vermelding van de workshop, je naam en gsm nummer of email.  Deze workshop gaat door in Geetbets

Meld je aan


Kristallen in het Aquariustijdperk

Nieuwe data najaar 2023

Introductie workshop 19u - 22u -40 €

Intensive workshop - Zaterdag  10u -16u - 75 €

Kristallen verwonderen - Kids - Woensdag  14u - 16u. Inclusief een knuffelsteen - 20 €


In het Aquariustijdperk gaan kristallen een heel belangrijke rol spelen. Zowel bij het verhogen van de trilling van de aarde, alsook van je eigen bewustzijn. We ontdekken hoe we met het hogere bewustzijn van de kristallen kunnen samenwerken, onszelf en de aarde kunnen helen.

Tijdens deze kristallenworkshop, ontdekken we wat het kristallen netwerk is. Waarom het kristalbewustzijn groeit? Hoe we onze persoonlijke maar ook de collectieve matrix kunnen ontdoen van oude illusies die ons niet meer dienen. Hoe we kunnen communiceren met kristallen? Vervolgens gaan we aan de slag met een kristalpendel en leren we hiermee werken.

Hebben we nog karma op te ruimen naar het kristalbewustzijn toe?  Hoe ruimen we dit op? We bespreken enkele belangrijke kristallen en hun werking.  Tenslotte leer je meer over hoe je een kristal kan programmeren met een specifieke doelstelling. 

Tijdens de  "introductie" workshop bespreken we al deze aspecten en het is een ideale basis om kristallen op een nieuwe manier te leren kennen.  Wil je liever wat dieper op alles in gaan en meer uitgebreid oefenen met de pendel en met het hogere bewustzijn van de kristallen? Dan raad ik je zeker de "intensive" aan. 

Er zijn kristallen voorzien om mee te werken tijdens de workshop. Je bent vrij om deze al dan niet aan te schaffen indien gewenst.

"Kristallen verwonderen Kids" is een kristalworkshop speciaal op maat van kinderen, waarbij ze vooral zelf met de kristallen in interactie gaan.  Ze ontdekken hoe ze met de kristallen kunnen communiceren, wat ze kunnen betekenen voor henzelf, familie of vriendjes.  Wat de kristallen hun als advies geven en hoe ze op een nieuwe manier kunnen samenwerken.  Op het einde mogen ze een knuffelsteen die hen aantrekt mee naar huis nemen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers gaat deze workshop door in de kristalshop in Diest of Geetbets.

Deelname is bevestigd na inschrijving en betaling van een voorschot van 15 euro voor de "introductie", 25 euro voor de "intensive"  en 10 euro voor de "Kids" workshop op rekeningnummer BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam en workshop.

Meld je aanGaia, Natuurwezens en Kristallen Workshop

Binnenkort nieuwe data

In een ver verleden werkten we nauw samen met de natuurwezens: de elfen, feeën, pixies, kabouters, gnomen, draken, ....  Doordat we diep in de versluiering wilden afdalen, is deze wondermooie wereld in de vergetelheid geraakt.  We hadden een diepe zielsvoedende connectie en werkten nauw samen met de natuurwezens, kristallen en Gaia.

Vanuit dit etherische veld van bestaan, lazen we mekaars energiefrequentie en communiceerden we telepathisch.  We leefden in een dimensie waar we ons samen in een gevend veld van liefde bevonden.  Hoe meer we mekaar hielpen en vierden, hoe meer liefde er als vanzelf naar ons toe stroomde.  Als een onophoudelijk feest van prachtige kleuren, klanken, liederen, trillingen, vibraties, verbinding, schoonheid, bliss en magie.

Nu de poorten naar deze dimensie terug open staan, kunnen we via deze workshop hun terug in ons bewustzijn brengen.  Door in hun te gaan geloven, hun te vieren en met hun samen te werken, stem je jouw frequenties terug af op hun bestaan.  We maken oude herinneringen terug wakker en spreken bewustzijnslagen in onszelf aan die lang geslapen hebben. 

Wat zien we?

 • Hoe herstellen we het contact met de natuurwezens en Gaia
 • Hoe kunnen we kristallen aanwenden om met de natuurwezens en Gaia te communiceren
 • Wat is ons eigen natuurwezensdeel (body elemental)
 • Hoe bouwen we een liefdevolle relatie op met ons natuurwezensdeel
 • Hebben we nog karma naar hen op te ruimen, hoe doen we dit
 • Hoe kan onze stem, klank en zang ons verbinden met deze dimensie
 • Hoe verbinden we ons terug met het liefdesveld van de etherische wereld (4D), van Gaia

Per onderdeel waar we dieper op ingaan, zien we hoe de kristallen ons hierbij kunnen ondersteunen.  Mocht je een kristalpendel hebben, dan mag je deze meebrengen.  Ik voorzie kristalpendels, kristallen om mee samen te werken die je nadien, geheel vrijblijvend kan aankopen.

We bouwen deze dag een bijzonder magisch  veld op.  Ondersteunt door de magie van liederen van Gaia en de natuurwezens: elemental songs.  Ze bevatten coderingen die bepaalde poorten in je onderbewustzijn terug openen.  Verder werken we met intentie, klank, meditatie, heling en kristalcommunicatie.

Deelname is bevestigd na inschrijving en betaling van een voorschot van 20 euro op rekeningnummer op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam en workshop. Deze workshop gaat door in Geetbets

Meld je aan


Kristallen grid workshop

Binnenkort nieuwe data

Duik mee in de wereld van Kristallen grids en ontdek de ongekende krachten van kristallen in combinatie met heilige geometrie.  Ideaal om (ge) liefde (n), overvloed, magie, geluk, vrede enz... in je leven aan te trekken. 

Voor velen is het gebruik van heilige geometrie nog vrij onbekend.  Nochtans bestaat alles in de natuur (bomen, planten, mensen en dus ook kristallen) uit heilige geometrie.  Door hier van bewust gebruik te maken, kan je een creatieveld aanspreken dat magische mogelijkheden creëert.

We ontdekken hoe heilige geometrie een krachtveld genereert.  Op welke manier jouw kristallen grid kan gekoppeld worden aan het kristallen grid van de aarde. En hierdoor kan meehelpen aan de transformatie van de aarde.  Alsook hoe jouw persoonlijk leven krachtige wendingen kan maken.

Welke kristallen we gebruiken voor ons grid? Welke methodes zijn er om het aan te wenden voor je intenties, meditatie, afstandsheling.. Hoe je het dient te activeren, versterken en onderhouden, en nog meer...

Je ontvangt een persoonlijk setje grid kristallen om mee te werken tijdens de workshop. Je bent vrij om deze al dan niet aan te kopen indien gewenst.

Ook zijn er enkele heilig geometrische grids ter beschikking.

Deelname is bevestigd na inschrijving en betaling van een voorschot van 20 euro op rekeningnummer op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam en workshop. Deze workshop gaat door in Geetbets


Kristallen in het Aquariustijdperk Cursus

In plaats van de cursus geven we regelmatig losse workshops met een specifiek thema zoals de onderwerpen die aan bod komen hieronder.  Volg ons op facebook, deze website om op de hoogte blijven van de losse kristalworkshops en schrijf je tijdig in.


Nu we het Aquariustijdperk zijn binnengegaan, komt langzaam maar zeker de kennis en wijsheid van het kristallen netwerk en het gebruik van kristallen op een hoger bewustzijnsniveau terug. Tijdens deze cursus duiken we diep in de vergeten kennis (uit Egypte, Atlantis, Lemurië...) en het gebruik van kristallen en edelstenen.  We verbinden ons tijdens deze workshop met kristal informatie, die lang voor ons verborgen was.  Zowel voor persoonlijk gebruik, als voor heling van anderen en de aarde gaan we diep in een hernieuwde relatie met de kristallen.

Er wordt voor ieder een basisset kristallen voorzien om mee te werken tijdens de cursus. Je bent vrij om de kristallen aan te schaffen die je aantrekken of niet. Je mag ook enkele van je eigen kristallen meebrengen. Je ontvangt een invulcursus met uitleg en oefeningen.

Deelname is bevestigd na inschrijving en betaling van een voorschot van 100 euro op rekeningnummer op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam en workshop. Deze workshop gaat door in Geetbets

Meld je aan

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Jezelf en ruimtes zuiveren met kristallen
 • Een krachtveld opbouwen met kristallen
 • Kristallen programmeren voor specifieke doeleinden
 • Bescherm jezelf, je huis en werkplek met kristallen
 • Belangrijke kristallen in het Aquariustijdperk
 • Karma, verstoringen en oude programmaties opruimen met kristallen
 • Heel je verschillende lichaamsbewustzijnslagen met kristallen
 • Kristalleggingen voor heling en transformatie
 • Een liefdesveld opbouwen met kristallen in samenwerking met Gaia
 • Natuurwezens en kristallen
 • De Gouden Garde en kristallen
 • De Goddelijke vlammen en hoe kristallen met hun verbinden
 • ...


Light-Life Tools workshop

Binnenkort nieuwe data


Light-Life-technologie gebruikt Heilige geometrie uit de oudheid om harmonische energievelden op te wekken.

Door jezelf en/of je omgeving bloot te stellen aan tools die deze harmonische frequenties uitzenden, kan verstoring verbeterd of opgeheven worden.

Denken we hierbij aan 5G, elektrosmog, chemtrails, wifi, straling, lucht- en watervervuiling, droogtes, stormen, allergieën maar ook belastende, pijnlijke of negatieve energieën in jezelf of van anderen. De Light-Life tools zijn reeds jaren bekend in Amerika en talrijke getuigenissen bewijzen de krachtige werking ervan. Help jezelf, je omgeving en de aarde om naar een energieke en vitalere frequentie te evolueren.  Een nieuwe matrix als het ware.

Tijdens deze workshop, kom je alles te weten over hoe de Light-Life tools werken en hoe deze een krachtige positieve impact op zowel je fysieke, mentale en energetische lichaam kunnen hebben.  Deze tools zijn ook ideaal voor therapeuten en coachen, aangezien ze snellere en intensere resultaten boeken. 

Als je werkelijk een verschil wil maken in je directe omgeving wat betreft het milieu (fysiek, energetisch) dan wil je zeker meer weten over de harmonizers.  Dit zijn werkelijk scheppingstools en hebben bijzondere resultaten bij droogtes, stormen, burenruzies, gsm masten, blaffende honden en meer.

Ook ideaal te gebruiken om een matrix van eenheidsbewustzijn en liefde mee op te zetten.

We gaan ook voelen hoe de tools op je inwerken en hoe je ze kan gebruiken om meer in harmonie en liefde te leven.

Aangezien de resultaten voor mij persoonlijk zo verbluffend zijn, besliste ik om distributeur te worden hier in België. Je kan alvast een kijkje nemen op de webshop https://www.lightlifetechnology.be/.

Deelname staat pas vast na betaling op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam, datum en workshop. 

Meld je aanConnecting with your Body Elemental

Binnenkort nieuwe data

In je lichaam gebeuren massa's processen waar je geest of denken zich niet mee bezighoudt. Denken we maar aan je bloed dat stroomt, je hart dat klopt, de zuurstof die naar al jouw organen gaat. 

Achter deze processen, die wij als vanzelfsprekend vinden, schuilt echter een zeer intelligent wezen binnenin jou, namelijk je etherisch lichaamsbewustzijn of body elemental.  Terwijl je geest meer staat voor je mannelijke deel, je denken, staat je lichaamsbewustzijn, je voelen meer voor je vrouwelijke aspect. 

Vele mensen voelen dat er iets ontbreekt in hun leven, een diepe connectie, een verbinding met de natuur, liefde.... ze voelen een sterk gemis binnenin.  Vaak trachten we deze leegte op te vullen met materiële spullen of verwachten we van onze partner of omgeving dat zij dit doen.

Wat je eigenlijk voelt, is een de afscheiding tussen je eigen geest en natuurwezensdeel. Tussen je eigen mannelijke en vrouwelijke bewustzijnslagen.

Door terug een bewuste relatie op te bouwen met je body elemental, je etherisch bewustzijn maak je terug verbinding met de liefde van je Ziel. Een liefde waar de meeste van ons van gedisconnecteerd zijn, maar waar we onbewust sterk naar verlangen. Zo kan je kelk in je hart terug volstromen met de Gouden Liefde en daar heb je niemand anders voor nodig dan jezelf.

Tijdens deze introductie workshop gaan we terug bewust in verbinding met ons eigen body elemental, gelijktijdig ontdekken we hoe ons body elemental functioneert en hoe het verbonden is met de natuur en de nature spirits. Meld je aan


Stemvorken workshop 

 Binnenkort nieuwe data

We verkennen de werking van stemvorken op het lichaam. Stemvorken creëren een sterke trilling die tot diep in het lichaam doordringt, zo kan er terug meer doorstroming komen in je spieren, pezen, botweefsel, organen, ...

We maken hierbij gebruik van frequenties die goed zijn voor het verhogen van je bewustzijn alsook voor jouw verbinding met het harmonisch veld van de aarde.

Deze zeer doeltreffende, innovatieve methode wordt wereldwijd en met groot succes toegepast om herstel van het lichaam te bevorderen alsook pijn te verminderen. Zo ontstaat er meer balans, doorstroming en vitaliteit.

In deze workshop leer de de werking en verschillen tussen stemvorken kennen, hoe ze te gebruiken alsook wat het effect kan zijn op jouw welzijn.

Deelname is bevestigd na inschrijving via mail en na betaling op rekeningnummer BE68 3770 2497 7234 met vermelding van de workshop, je naam en gsm nummer of email


Meer info of inschrijven

Voorschotten kunnen niet gerestitueerd worden bij annulaties.