Activiteiten

Meer uitleg per activiteit vind je onderaan deze pagina. Scrol naar beneden.

Cursus - Afstemmen op Vijfdimensionaal bewustzijn

Binnenkort deel 1 beschikbaar online

€  15

Klankschalen workshop

Dinsdag 1 juni van 19u30 tot 22u

€  30

Kristallen in de Nieuwe Tijd workshop

Dinsdag 15 juni van 19u30 tot 22u

€  35

Zomer Zonnewende Vuurceremonie

Dinsdag 1 december van 19u30 tot 22u

€  35

Connecting with your Body Elemental & Nature Spirits

Vierdaagse intensive vrijdag 30  en zaterdag 31 juli, zondag 1 en maandag 2 augustus.  € 295 excl maaltijden

€  295

Light-Life Tools workshop

Binnenkort nieuwe data

€  25

Deelname is bevestigd na inschrijving via mail en na betaling van het bedrag op rekeningnummer BE12 9795 9912 9292 met vermelding van de naam van live stream, ceremonie of workshop, je naam en gsm nummer of email


Cursus: Afstemmen op Vijf dimensionaal Bewustzijn

Binnenkort deel 1 online beschikbaar 15 €

Om onszelf te verheffen van drie naar vijf dimensionaal bewustzijn, gaan we onze handen uit de mouwen moeten steken.  We dragen allen verantwoordelijkheid voor alles wat we in dit en vorige levens hebben gecreëerd. Gelijktijdig transmuteren we onszelf naar hogere frequenties en zetten we nieuwe droombeelden neer.

Om actief deel te nemen aan je ascentie proces gaan we gelijktijdig inzetten op drie belangrijke pijlers die je groeiproces enorm kunnen versnellen: Karma Clearing, Transmutatie en Opbouw liefdesveld.

 • We starten met een karma clearing meditatie ivm zwarte magie, nefaste geloofssystemen, hersenspoelingen, indoctrinaties, verbanningen.  Al deze methodes werken heel diep in op je body elemental of je onderbewustzijn, waardoor ze in je huidige leven kunnen doorwerken en je leven blijven tegenwerken. Met deze clearing meditatie bevrijd je jezelf en kan je (eindelijk) doorgroeien naar hogere zielsdoelen.
 • Vervolgens gaan we aan de slag met de Violette Vlam van Vrijheid, Transmutatie en Alchemie.  Om je bewustzijn te verhogen hebben wij hulp nodig van tools die een hogere frequentie hebben dan ons huidige bewustzijn.  De Violette Vlam is de Goddelijke Vlam van het Aquariustijdperk en kan je op ongelooflijk snelle manieren helpen om wederkerende gedachtengangen, emotionele en fysieke pijnpunten voorgoed te doorbreken.  Niet alleen ga je snel verandering in je leven merken, ook je bewustzijn verruimt als vanzelf. 
 • Loving Field - De derde pijler is het visualiseren en voelen van het meest ideale toekomstbeeld.  Doordat de sluiers tussen de dimensies steeds dunner worden, krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn eigen tijdlijn te creëren.  Daarom is het erg van belang dat we een toekomstbeeld vasthouden, waarbij iedereen ontwaakt, gezond is, balans hervindt, zijn verlichting bereikt, de aarde en natuur hersteld zijn in al hun glorie, alles doordrenkt is van Goddelijke Liefde en Licht, enz...  Hieraan koppelt iedereen zijn eigen klank van thuis uit en zingen we een symfonie van vrede.

Deelname is bevestigd na inschrijving via mail en na betaling van het bedrag op rekeningnummer BE12 9795 9912 9292 met vermelding van de naam en deel 1 afstemmen op 5D, je naam en gsm nummer of email

Meld je aan


Klankschalen Workshop

Dinsdag 1 juni van 19u30 tot 22u € 30

Stem je af op frequenties die jouw natuurlijke staat van "zijn - licht en liefde " reflecteren.

Klankschalen staan gekend om hun schoonheid en harmonie. De vibratie die ze uitbrengen neemt je dan ook helemaal mee in een harmonisch trillingsveld. Dit zeer toegankelijke instrument is ideaal om tot een meditatieve staat te komen. Of om je chakra's, een ruimte of plek te zuiveren en terug in een frequentiestaat te brengen die balans uitstraalt.  Een rust en helingspunt voor lichaam en geest.

In Azie worden klankschalen van oudsher gebruikt om je bewustzijn te verruimen en je trilling te verhogen. Ze begeleiden je naar pure vrede en innerlijke schoonheid.

Tijdens deze avond leer je hoe je een klankschaal moet bespelen en welke meerwaarde ze kunnen hebben op jouw lichaam, geest en ziel. We doen hierbij een meditatie om je helemaal goed in je vel te voelen.

Deelname is bevestigd na inschrijving via mail en na betaling van 30 euro op rekeningnummer BE68 3770 2497 7234 met vermelding van de workshop, je naam en gsm nummer of email.  Deze workshop gaat door in Geetbets

Meld je aan


Kristallen in de Nieuwe Tijd

Dinsdag 15 juni van 19u30 tot 22u  € 35

Indien je ooit een plek waar veel kristallen aanwezig zijn, bent binnengestapt, dan zal je vast gemerkt hebben dat de energie daar heel anders is ... rustgevend, vredig, aardend.

Alsof we binnenin geraakt worden en even tot stilte komen. Hun unieke schoonheid, prachtige kleuren en vormen trekken ons vaak van nature aan.

Tijdens deze kristallenworkshop, maken we contact met het wezen van de kristallen.  We zien hoe kristallen zijn ontstaan, hoe ze werken, aangewend en gezuiverd kunnen worden. We ervaren hoe ze onze chakra's kunnen beïnvloeden en hoe ze ons hierdoor helpen om zowel ons fysieke lichaam, alsook ons mentale en emotionele zijn te ondersteunen.  We leren ook hoe je vragen kan stellen met een pendel.

In de nieuwe tijd, waarin we zijn binnengestapt, gaan kristallen een heel belangrijke rol spelen.  Zowel bij het verhogen van de trilling van de aarde, alsook van je eigen bewustzijn.  We ontdekken hoe we met het hogere bewustzijn van de kristallen kunnen samenwerken, onszelf en de aarde kunnen helen. De Nature Spirits gaan ook steeds meer doorheen kristallen werken.

Deelname is bevestigd na inschrijving via mail en na betaling van het bedrag op rekeningnummer BE12 9795 9912 9292 met vermelding van de naam van kristallen workshop, je naam en gsm nummer of email

Meld je aan


Zomerzonnewende Vuurceremonie

Zondag 20 juni van 19u30 tot 22u  € 35

De Godin en God van de natuur bereiken hun piek op het moment van de Zomerzonnewende.  De groei van de planten, gewassen, .... begon met Beltane en komt nu tot een hoogtepunt.  Moeder Aarde is van maagd tot moeder gegroeid.  Ze draagt net als de volle maan een volle buik, totdat ze haar gewassen, fruit en groenten baart en wij haar mogen oogsten. 

Tijdens de zomerzonnewende, vieren we rond een vreugdevuur "het groeien". Het is het moment om samen met de Heilige Elementen en de natuurwezens magie te beoefenen om voor mensen of projecten voeding en steun te bieden.  Het is het ideale moment om te moederen en aan genezende rituelen deel te nemen. 

Het moment om magie te beoefenen om te moederen en te helen

We zetten tijdens deze vuurceremonie intenties neer om steun te bieden en genezing te brengen, voor dierbaren, het duister of onszelf.  We bouwen een krachtveld op door samen muziek en klank voort te brengen, zodat onze intenties met gevoel en liefde de aarde en de hemel ingezonden worden. 

Bloemen of veren in je haren

Neem gerust je drum, shaker, fluit of om het even welk instrument mee dat je aantrekt.  We beschikken zelf ook over verschillende shakers, drummen, enz... Je mag ook een offer meebrengen om aan het vuur te schenken en een voorwerp om even op het altaar te plaatsen.  We nodigen je ook uit (maar dit is zeker geen verplichting) om je natuurlijk feestelijk te kleden, bloemen of veren in de haren, ... om er werkelijk een mooi god en godinnenfeest voor de natuur van te maken.

Deelname is bevestigd na inschrijving via mail en na betaling van het bedrag op rekeningnummer BE12 9795 9912 9292 met vermelding van zomerzonnewende, je naam en gsm nummer of email

Meld je aan


Connecting to your Body Elemental & Nature Spirits - 30-31 juli en 1-2 augustus2021

Er waren tijden dat je geest en je lichaamsbewustzijn (body elemental) nauw samenwerkten. In deze periodes werd "De Godin" als het vrouwelijke deel van God erkend en gevierd. We leefden eeuwenlang in harmonie met Moeder natuur en de elementalen (wezens die de natuur onderhouden in het etherische veld).

Het Vissentijdperk was gericht op de ontwikkeling van de Geest, de spirit. Het lichaamsbewustzijn of de behoeften of verlangens van ons lichaam werden vaak als zondig, slecht en onbelangrijk beschouwd.

Dit veroorzaakte een loskoppeling van onze geest en ons lichaam. Door deze disconnectie verloren we onze verbinding met de natuur, Moeder Aarde, de Natuur Spirits en de wijsheid en de magie van de Godin.


Wat ontdek je tijdens deze weekend workshop?

Tijdens deze workshop ontdek je hoe jij terug verbinding kan maken met je eigen "Body Elemental" en van daaruit met de Nature Spirits (de wereld  van de Godin). Het is alsof je de sleutel wordt aangereikt van een wereld vol magie, wijsheid, vreugde, passie en liefde die we vergeten waren, maar waar we allemaal onbewust naar op zoek zijn.

Wat is een body elemental?

Opdat je (versluierde) geest ervaringen kan opdoen in de dimensie van de aarde heeft het een lichaam nodig. Jouw lichaam wordt opgebouwd door een bewustzijn = het body elemental.

Je body elemental bouwt elk leven opnieuw jouw lichaam op, dat bestaat uit de elementen aarde, water, lucht, vuur en ether. Alles wat je ooit ervaren hebt, elke emotie, elke pijn, elke vorm van geluk, slaat het op in het celgeheugen. Elk leven opnieuw worden de nieuwe ervaringen verweven in het celgeheugen van je lichaam.

Door terug contact te maken met je body elemental, wat een bewust wezen is (ze noemen het ook wel eens je aardewezen of cristallijne wezen) krijg je toegang tot een wijsheid van onschatbare waarde.

Jouw body elemental weet immers exact wat je nodig hebt om je gelukkig te voelen, hoe je karmische lessen kan leren en wat je lichaam nodig heeft om gezond te zijn. Je spreekt als het ware je eigen lichaamswijsheid aan. Omdat we eeuwenlang vergeten waren dat we een body elemental hebben, dienen we de relatie met dit bewustzijn terug op te bouwen, zodat er terug wederzijds vertrouwen en samenwerking kan ontstaan. Een vernieuwde samenwerking tussen jouw geest en jouw lichaamswezen.

Connecting again

In deze weekendworkshop bouw je opnieuw een relatie op met je "Body Elemental". We ontdekken ook hoe we terug een levenskrachtige connectie ontwikkelen met de Nature Spirits en de elementalen. En hoe je kan samenwerken met de Heilige Elementen : Water, Aarde, Vuur, Lucht, Ether. We exploreren ook hoe jouw eigen helingsproces en die van Moeder Aarde kunnen samengaan.

We gaan met verschillende speelse technieken aan de slag, denken we hierbij aan:

 • Body elemental herstel en communicatie
 • Adem en stem om het lichaam wakker te maken
 • Soultherapie en meditatie
 • Viering via zang, dans, klank tijdens een vuurceremonie
 • Soundhealing

Onderwerpen die we aanhalen:

 • Wat is je lichaamselementwezen of body elemental
 • Hoe contact maken met je body elemental
 • Hoe contact maken met de elementen, elementalen, nature spirits, de magie
 • Hoe je lichaam en geest helen in samenwerking met je body elemental, elementalen en nature spirits
 • Voeding, levenskracht en elementalen
 • Op welke manier ondersteunt jouw eigen helingsproces Moeder aarde en omgekeerd

Praktisch

Aankomst vrijdag 30 juli 2021 tussen 18u30 en 19u
Vertrek maandag 2 augustus 2021 om 17u

Het weekend vindt plaats in de Hulsbeekstraat 120, te 3450 Geetbets

Indien u met het openbaar vervoer wenst te komen, zoeken we samen naar een oplossing.

Bijdrage: Workshop 255 euro vroegboekkorting bij reservering en betaling voor 30 juni 2021 + 95 euro voor vegetarische maaltijden. 

Betaling na 30 juni 2021: 295 euro + 95 euro voor vegetarische maaltijden

Je bent ingeschreven na betaling op rekeningnummer: BE04 9794 3114 8231 met vermelding Workshop en je naam

Voor onze innerlijke mens voorzien we lekkers en gezonds:

Ontbijt 3x

Middagmaal 3x

Avondmaal 2x

Tussendoor thee en versnaperingen


Overnachting:
Gratis overnachting kan bij ons

 • tent (zelf mee te brengen en te plaatsen op ons terrein)
 • in de yurt ( te delen met anderen)

Tegen betaling

 • indien je graag wat meer privacy wenst kan je een B&B boeken naast onze deur:

Bed & Bets

Hoeve Hulsbeek

Benodigdheden: losse kleding, buitenkledij aangepast aan het weer, slaapgerief, instrumenten, ceremonie voorwerpen

Tent of yurt: matrasje, slaapzak.


Connecting with your Body Elemental

Binnenkort nieuwe data

In je lichaam gebeuren massa's processen waar je geest of denken zich niet mee bezighoudt. Denken we maar aan je bloed dat stroomt, je hart dat klopt, de zuurstof die naar al jouw organen gaat. 

Achter deze processen, die wij als vanzelfsprekend vinden, schuilt echter een zeer intelligent wezen binnenin jou, namelijk je lichaamsbewustzijn of body elemental.  Terwijl je geest meer staat voor je mannelijke deel, je denken, staat je lichaamsbewustzijn, je voelen meer voor je vrouwelijke aspect. 

Vele mensen voelen dat er iets ontbreekt in hun leven, een diepe connectie, een verbinding met de natuur, liefde.... ze voelen een sterk gemis binnenin.  Vaak trachten we deze leegte op te vullen met materiële spullen of verwachten we van onze partner of omgeving dat zij dit doen.

Wat je eigenlijk voelt, is een de afscheiding tussen je eigen geest en lichaamsbewustzijn. Tussen je eigen mannelijke en vrouwelijke bewustzijnslagen.

Door terug een bewuste relatie op te bouwen met je body elemental, je natuurwezensdeel maak je terug verbinding met de liefde van de Godin. Een liefde waar de meeste van ons van gedisconnecteerd zijn, maar waar we onbewust sterk naar verlangen. Zo kan je kelk in je hart terug volstromen met de Gouden Liefde en daar heb je niemand anders voor nodig dan jezelf.

Tijdens deze introductie workshop gaan we terug bewust in verbinding met ons eigen body elemental, gelijktijdig ontdekken we hoe ons body elemental functioneert en hoe het verbonden is met de natuur en de nature spirits. Meld je aan


Stemvorken workshop 

 Binnenkort nieuwe data

We verkennen de werking van stemvorken op het lichaam. Stemvorken creëren een sterke trilling die tot diep in het lichaam doordringt, zo kan er terug meer doorstroming komen in je spieren, pezen, botweefsel, organen, ...

We maken hierbij gebruik van frequenties die goed zijn voor het verhogen van je bewustzijn alsook voor jouw verbinding met het harmonisch veld van de aarde.

Deze zeer doeltreffende, innovatieve methode wordt wereldwijd en met groot succes toegepast om herstel van het lichaam te bevorderen alsook pijn te verminderen. Zo ontstaat er meer balans, doorstroming en vitaliteit.

In deze workshop leer de de werking en verschillen tussen stemvorken kennen, hoe ze te gebruiken alsook wat het effect kan zijn op jouw welzijn.

Deelname is bevestigd na inschrijving via mail en na betaling op rekeningnummer BE68 3770 2497 7234 met vermelding van de workshop, je naam en gsm nummer of email


Light-Life Tools workshop 

Binnenkort nieuwe data

Light-Life-technologie gebruikt Heilige geometrie uit de oudheid en kwantumfysica om harmonische energievelden op te wekken.

Door jezelf en/of je omgeving bloot te stellen aan tools die deze harmonische frequenties uitzenden, kan verstoring verbeterd of opgeheven worden.

Denken we hierbij aan elektrosmog, chemtrails, wifi, straling, lucht- en watervervuiling, droogtes, stormen, allergieën maar ook belastende, pijnlijke of negatieve energieën in jezelf of van anderen. De Light-Life tools zijn reeds jaren bekend in Amerika en talrijke getuigenissen bewijzen de krachtige werking ervan. Help jezelf, je omgeving en de aarde om naar een energieke en vitalere frequentie te evolueren.

Tijdens deze introductie workshop kom je alles te weten over hoe de Light-Life tools werken en hoe deze een krachtige positieve impact op zowel je fysieke, mentale en energetische lichaam kunnen hebben.  Deze tools zijn ook ideaal voor therapeuten en coachen, aangezien ze snellere en intensere resultaten boeken.  Als je werkelijk een verschil wil maken in je directe omgeving wat betreft het milieu (fysiek, energetisch) dan wil je zeker meer weten over de harmonizers.  Dit zijn werkelijk scheppingstools en hebben bijzondere resultaten bij droogtes, stormen, burenruzies, gsm masten, blaffende honden en meer.

We gaan ook voelen hoe de tools op je inwerken en hoe je ze kan gebruiken om meer in harmonie te leven.

Aangezien de resultaten voor mij persoonlijk zo verbluffend zijn, besliste ik om distributeur te worden hier in België. Binnenkort is mijn website af en kan je ze ook online bestellen.  In afwachting daarvan schenk ik mijn klanten 5% korting bij telefonische bestellingen en heb je geen last van douanekosten en hoge transportkosten.  Je kan al op Light Life Technnology  een kijkje nemen.  Lees zeker ook de blog.


Meer info of inschrijven