Blog: Natural Beauty and Balance

Laatste berichten in onze blog

Ontdek het laatste nieuws
 

Vele mensen voelen dat er iets ontbreekt in hun leven, een diepe connectie, een verbinding met de natuur, liefde.... ze voelen een sterk gemis binnenin. Vaak trachten we deze leegte op te vullen met materiële spullen of verwachten we van onze partner of omgeving dat zij dit doen.

De natuurwezens hebben me gevraagd om maandelijks een boodschap van en/of over hun te delen. Dus gaan we dat proberen hé. Vandaag komt Fripond, een waterdraak naar voor als ik via mijn hart contact maakt met de elementalenwereld.

In deze video delen we het lied Crystal Child. Een lied dat we enkele jaren geleden gecreëerd hebben. Sindsdien zijn er nog heel wat gevolgd die we zullen publiceren onder de serie - Elemental songs.

Kerstboodschap van kabouter Dorus: Een aantal dagen geleden verbond ik me innerlijk en ontving ik een mooie boodschap over kerst. Kabouter Dorus vraagt me nu om deze te delen:

Nu we de komende tijd verplicht zijn mondmaskers te dragen, is het van belang te kijken hoe we dit zo veilig, gezond en mensvriendelijk mogelijk kunnen doen.