Blog: Natural Beauty and Balance

Blog

Ontdek het laatste nieuws
 

Volle maan december 2022 wat vertelt het hogere bewustzijn van de kristallen ons. Ik heb nu sinds een tijdje geleerd om te communiceren met het hogere bewustzijn van kristallen. Zij leren mij nieuwe en hele oude wijsheden, alsook aanwendingstechnieken die nodig zijn in dit collectieve ascentieproces.

In deze video ontdek je kort de werking van de verschillende tools en een verrassing ivm de matrix van liefde.

In dit blogartikel ontdek je hoe een altaar je helpt om een krachtveld op te zetten om van dualiteit naar eenheidsbewustzijn te evolueren. We zien waarom een altaar nuttig is. Vervolgens beschrijven we een voorbeeld van hoe een altaar eruit kan zien en tenslotte leggen we uit hoe de kracht wordt opgebouwd.

Het is tijd voor verandering. Het is tijd om het veld van angst en strijd om te vormen tot een reusachtig liefdevol krachtveld. Om samen van drie dimensionaal bewustzijn naar eenheidsbewustzijn te groeien. En we nodigen jullie uit om dit samen met ons te doen.

Vele mensen voelen dat er iets ontbreekt in hun leven, een diepe connectie, een verbinding met de natuur, liefde.... ze voelen een sterk gemis binnenin. Vaak trachten we deze leegte op te vullen met materiële spullen of verwachten we van onze partner of omgeving dat zij dit doen.

De natuurwezens hebben me gevraagd om maandelijks een boodschap van en/of over hun te delen. Dus gaan we dat proberen hé. Vandaag komt Fripond, een waterdraak naar voor als ik via mijn hart contact maakt met de elementalenwereld.