Blog: Natural Beauty and Balance

Laatste berichten in onze blog

Ontdek het laatste nieuws
 

In dit blogartikel ontdek je hoe een altaar je helpt om een krachtveld op te zetten om van dualiteit naar eenheidsbewustzijn te evolueren. We zien waarom een altaar nuttig is. Vervolgens beschrijven we een voorbeeld van hoe een altaar eruit kan zien en tenslotte leggen we uit hoe de kracht wordt opgebouwd.

Het is tijd voor verandering. Het is tijd om het veld van angst en strijd om te vormen tot een reusachtig liefdevol krachtveld. Om samen van drie dimensionaal bewustzijn naar eenheidsbewustzijn te groeien. En we nodigen jullie uit om dit samen met ons te doen.

Vele mensen voelen dat er iets ontbreekt in hun leven, een diepe connectie, een verbinding met de natuur, liefde.... ze voelen een sterk gemis binnenin. Vaak trachten we deze leegte op te vullen met materiële spullen of verwachten we van onze partner of omgeving dat zij dit doen.

De natuurwezens hebben me gevraagd om maandelijks een boodschap van en/of over hun te delen. Dus gaan we dat proberen hé. Vandaag komt Fripond, een waterdraak naar voor als ik via mijn hart contact maakt met de elementalenwereld.

In deze video delen we het lied Crystal Child. Een lied dat we enkele jaren geleden gecreëerd hebben. Sindsdien zijn er nog heel wat gevolgd die we zullen publiceren onder de serie - Elemental songs.

Kerstboodschap van kabouter Dorus: Een aantal dagen geleden verbond ik me innerlijk en ontving ik een mooie boodschap over kerst. Kabouter Dorus vraagt me nu om deze te delen: