Coaching        

Coaching

Soms weet je het even niet meer.  En dat is oké.  Dan kan er iets nieuws geboren worden en kan je gaan ontdekken wat je nu werkelijk gelukkig maakt, wat je bezielt.

Soms weet je wel welke weg je uit wilt, maar blijf je vastlopen op steeds terugkerende patronen of gewoontes.  Dan kan je geholpen zijn om aan de slag te gaan met je onderbewustzijn en in het celgeheugen transformatie te brengen.  Laat je coachen om het meesterschap in jezelf te ontwikkelen.

Bij Natural Beauty & Balance hebben we een bijzonder aanbod van Coachings: Bewustzijns- en Gezondheidscoaching, Soultherapie, Loopbaanbegeleiding (met VDAB cheques), Bloesemremedies, EFT (Tapping) of Voedingsadvies.

Bewustzijns/Gezondheidscoaching

Wat kan er beter in je leven? Waar ben je naar op zoek? Waar loop je vast?  In je privé-leven? Op gebied van gezondheid? Energie? Vitaliteit?

Laat je uitdagen door de juiste vragen voor jou. Neem je eigen leven in handen.

Tijdens deze coachingsessie ontvang je allerlei tips & tricks & tools om bewuster in het leven te staan.

Om te beseffen dat JIJ aan het stuur zit van je eigen leven.  Begin vandaag met het creëren van morgen... zoals jij dat wil.

Coachingsessie 1u 80 €


Coach : Vero Simons

Soulcoaching of Soultherapie

Alles wat je ooit hebt meegemaakt werd opgeslagen in het celgeheugen van je lichaam. Of het nu gaat om een recente gebeurtenis, iets van toen je klein was, in de baarmoeder of in je voorouderlijke lijn uit vorige levens. Om op het diepste niveau te kunnen helen is het van belang dat de heling kan plaats vinden tot in je celgeheugen.

Vaak wordt er gewerkt met je geest. Je geest of je denken kan bepaalde trauma's soms wel een plaats geven of begrijpen, maar daardoor verdwijnt de pijn, het probleem of het verdriet niet altijd. Dit komt omdat de gebeurtenis nog niet geheeld is in het celgeheugen, op het onderbewustzijn. Om die reden kan het ook gebeuren dat je steeds dezelfde situaties, problemen of pijnpunten aantrekt.

Via de soultherapie gaan we met bepaalde technieken contact maken met je lichaamsbewustzijn (body elemental). Jouw lichaamswezen weet exact waar het probleem waar jij mee zit ooit ontstaan is.  Nadat we de oorsprong bekeken hebben, integreren we verschillende stappen voor diepgaande celniveauheling. We doorbreken voorgoed het rad van karma.

Soms kan één soultherapiesessie voldoende zijn om een jarenlang probleem voorgoed te helen. In andere situaties zijn meerdere sessies nodig om je celgeheugen en voorouderlijke lijnen te zuiveren. Om je onderbewustzijn de tijd te geven om de verandering te integreren raden we aan om minimum 3 tot 4 weken tussen elke sessie te laten.

Coach : Sandra Beerten 1u30 75 € 

Loopbaanbegeleiding (met VDAB cheques)

Zit je met twijfels en vragen over je job? Wil je meer plezier en voldoening? Wil je weten welk werk echt bij je past?  Hoe kan je een beter evenwicht vinden tussen je werk en je privéleven?

Misschien is loopbaanbegeleiding dan iets voor jou.

Loopbaanbegeleiding kan jou helpen om te ontdekken wat je wel gelukkig maakt en energie geeft. Als loopbaanbegeleider ondersteunen we via een aantal gesprekken bij het maken van een loopbaankeuze of -beslissing. Wij doen dit op een professionele manier en op maat.

7 uur loopbaanbegeleiding voor 80 euro met de loopbaancheques van de VDAB mits 7 jaar werkervaring.

Coach : Vero Simons

Bloesemcoaching

Bloesemremedies zijn vloeibare extracten van planten die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zodat er terug balans kan komen in de gevoelswereld.  Bijvoorbeeld verontrusting, neerslachtigheid, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, piekeren, niet voor zichzelf durven opkomen, dominantie, slachtofferrol...

Ze hebben de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand die steeds over zich heen laat lopen bij het innemen van bepaalde bloesems meer in zijn kracht gaan staan en voor zichzelf kunnen opkomen.

We maken gebruik van Bach Bloesems en andere bloesem- en energetische essences om het evenwicht te herstellen. Deze zijn zowel gericht op de huidige problematiek alsook op Nieuwe Tijds onbalansen en karmische patronen.

Tijdens een gesprek achterhalen we welke bloesems nodig zijn om een persoonlijk flesje samen te stellen.


Bloesemcoaching : 1u 60 € incl 1 flesje

Extra flesjes: 15 € per flesje

Kan ook gecombineerd worden met Soultherapie of EFT 1u30 80 €

Coach: Sandra Beerten, An Daniëls

EFT (Tapping)

Emotional Freedom Techniques (Emotionele bevrijdingstechnieken) of EFT is een vorm van emotionele acupressuur. EFT is een methode die de spanning of emotionele lading van een probleem of klacht afneemt en je zo emotioneel en fysiek bevrijdt.

Zo kunnen bepaalde patronen of dwangmatigheden die in het onderbewustzijn verankerd zijn, ontladen en vervolgens getransformeerd worden.  Bij EFT tik je met je vingertoppen op specifieke meridiaanpunten op je lichaam terwijl je je concentreert op je fysieke, emotionele of psychische onbalans.  Hierdoor verdwijnt de negatieve lading.  Vervolgens brengen we nieuwe informatie op het onderbewustzijn zodat gewenst gedrag bereikt kan worden.

EFT kan helpen bij stress, depressie, verslavingen, eetstoornissen, piekeren, fobieën, angsten allerlei, faalangst, wederkerende gedragspatronen, verdriet, burn out ....

EFT 1u 65 € - 1u30 80 €

Coach: Sandra Beerten

EFT kan ook in combinatie gebruikt worden met Soultherapie, Bloesems of bepaalde hypnosetechnieken. 

1u30 = 80 €


Meer info of een afspraak boeken: Contact


Prijslijst Coaching

Bewustzijn/Gezondheidscoaching 1u

€  80

Soulcoaching of Soultherapie 1u30

€  75

Loopbaanbegeleiding met VDAB Cheques 7u

€  80

Bloesemcoaching 1u inclusief 1 flesje

Per extra flesje + 15 €

€  60

Bloesemcoaching + Soultherapie of EFT  1u30

€  80

EFT (Tapping) 1u

1u30 + 15 €

€  65

EFT + Soultherapie of EFT of Hypnose 1u30

€  80

Voedingsadvies 1u

€  60