Coaching        

Coaching

Soms weet je het even niet meer.  En dat is oké.  Dan kan er iets nieuws geboren worden en kan je gaan ontdekken wat je nu werkelijk gelukkig maakt, wat je bezielt.

Soms weet je wel welke weg je uit wilt, maar blijf je vastlopen op steeds terugkerende patronen of gewoontes.  Dan kan je geholpen zijn om aan de slag te gaan met je onderbewustzijn en in het celgeheugen transformatie te brengen.  Laat je coachen om het meesterschap in jezelf te ontwikkelen.

Bij Natural Beauty & Balance hebben we een bijzonder aanbod van Coachings: Body Temple Healing, Soultherapie,  Fundamentele Kinesiologische Communicatie, Body Temple Healing, Bloesemremedies, Emotional Freedom Tapping (EFT)


Crystal Body Temple Healing

Ik wil graag een geheim met jullie delen. Wisten jullie dat je fysieke lichaam een eigen bewustzijn heeft, dat rechtstreeks verbonden is met moeder aarde? En dat je lichaamsbewustzijn dus zijn eigen verlangens, gedachten en oerwijsheid herbergt?

We zijn gewend om vanuit ons denken, ons geest bewustzijn te leven en zijn vergeten dat we nog andere bewustzijnslagen hebben.  Door in verbinding te gaan met het bewustzijn van je lichaamstempel, krijg je toegang tot wonderbaarlijke magie.  Je herontdekt de ware heler van je trauma's, karma, fysieke en energetische klachten.  Ook verstoringen door vervuilingen, EMF stralingen, medicatie (vacc.), enz weet je Body Temple te corrigeren.

Tijdens de Body Temple healing ga je in verbinding met je lichaamsbewustzijn. Meestal gaan anderen jou aanraken op hun manier of zoals ze denken dat jij dit wil. Nu ga je echt voelen wat jouw lichaam aangeeft en vraagt.

Doordat we vanuit respect en liefde je lichaam met aandacht benaderen, ga je merken dat het automatisch aan een zelfhelingsproces begint. 

Elk contact (fysiek of energetisch) kan vanalles op gang brengen.  Soms voel je enkel warmte, kou, even een ongemak of een fijn gevoel.  Andere momenten zie je kleuren, energieën of passeren er beelden van vorige levens, talenten, trauma's enz...  Wat er ook gebeurt  vertrouw op het proces van je Body Temple.  Het weet exact wat jij nodig hebt om te helen, te zuiveren en te ontwaken.

Body Temple Healing : 1u 65 € 1u30 79 €


Soultherapie (Soulcoaching)

Leer communiceren met je etherisch bewustzijn of je body elemental

Alles wat je ooit hebt meegemaakt werd opgeslagen in het celgeheugen van je lichaam. Of het nu gaat om een recente gebeurtenis, iets van toen je klein was, in de baarmoeder of in je voorouderlijke lijn uit vorige levens. Om op het diepste niveau te kunnen helen is het van belang dat de heling kan plaats vinden tot in je celgeheugen.

Vaak wordt er gewerkt met je geest. Je geest of je denken kan bepaalde trauma's soms wel een plaats geven of begrijpen, maar daardoor verdwijnt de pijn, het probleem of het verdriet niet altijd. Dit komt omdat de gebeurtenis nog niet geheeld is in het celgeheugen, op het onderbewustzijn. Om die reden kan het ook gebeuren dat je steeds dezelfde situaties, problemen of pijnpunten aantrekt.

Via de soultherapie gaan we met bepaalde technieken contact maken met je etherisch bewustzijn (body elemental) en jouw ziel. Jouw lichaamswezen weet exact waar het probleem waar jij mee zit ooit ontstaan is.  Nadat we de oorsprong bekeken hebben, integreren we verschillende stappen voor diepgaande celniveauheling. We doorbreken voorgoed het rad van karma.

Soms kan één soultherapiesessie voldoende zijn om een jarenlang probleem voorgoed te helen. In andere situaties zijn meerdere sessies nodig om je celgeheugen en voorouderlijke lijnen te zuiveren.

De soultherapie kan heel verschillend ervaren worden.  Sommigen zien beelden, voelen vooral fysiek of weten het gewoon.  Laat je lichaamsbewustzijn de weg wijzen.

We werken tijdens de sessie ook met kristallen en klank of zang.

Om je onderbewustzijn de tijd te geven om de verandering te integreren raden we aan om minimum 3 tot 4 weken tussen elke sessie te laten.

Waarbij kan Soultherapie helpen: 

 • trauma's uit het heden of verleden, vorige levens
 • angsten allerlei
 • terugkerende patronen
 • bij fysieke problemen, burnout, depressie, CVS, ...
 • bij het verwerken van verlies: een scheiding, sterfgeval
 • bij het vastlopen van je leven, op het gebied van: relaties, werk, familie...
 • bij een zoektocht naar jouw zielstalenten
 • bij slechte aarding, om je verbinding met de natuur te herstellen
 • om terug contact te maken met je lichaamswezen en spiritueel te groeien
 • verbreken van vloeken, zwarte magie, loskoppelen van entiteiten
 • om je lichaam, geest en ziel terug te laten samenwerken, op één lijn te brengen

Coach : Sandra Beerten

Soultherapie : 1u 65 € - 1u30  - 80 €

Een eerste soultherapie coaching is steeds anderhalf uur.  Opvolgcoaching kan in overleg 1u of 1u30 zijn.

Fundamentele Kinesiologische Communicatie

Communiceren met de ziel via spiertesten.

Met FKC pakken we alle blokkades en klachten aan die in de weg staan om meer vrijer, lichter en gezonder te leven. Zowel emotionele, energetische, biochemische en structurele zaken kunnen aangepakt worden op het diepste niveau.

Met FKC communiceren we met het wetende deel of het Hogere Zelf van de cliënt. Het is dat deel van onszelf dat alle, vaak onbewuste, informatie bevat.

Wist jij dat maar 1% van ons bewustzijn zich 'bewust' afspeelt? En 99% vaak onbewuste overtuigingen, conditioneringen, traumadelen en celgeheugen bevat? Met FKC werken we oorzakelijk op alle klachten door op die diepere, vaak onbewuste lagen te werken en deze bewust te maken en te transformeren. Hierdoor kan diepe heling plaatsvinden.

Coach: Kim Claes  1u 60 €


Bloesemcoaching

Bloesemremedies zijn vloeibare extracten van planten die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zodat er terug balans kan komen in de gevoelswereld.  Bijvoorbeeld verontrusting, neerslachtigheid, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, piekeren, niet voor zichzelf durven opkomen, dominantie, slachtofferrol...

Ze hebben de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand die steeds over zich heen laat lopen bij het innemen van bepaalde bloesems meer in zijn kracht gaan staan en voor zichzelf kunnen opkomen.

We maken gebruik van Bach Bloesems en andere bloesem- en energetische essences om het evenwicht te herstellen. Deze zijn zowel gericht op de huidige problematiek alsook op Nieuwe Tijds onbalansen en karmische patronen.

Tijdens een gesprek achterhalen we welke bloesems nodig zijn om een persoonlijk flesje samen te stellen.


Bloesemcoaching : 1u 60 € incl 1 flesje

Extra flesjes: 15 € per flesje                                                          Kan in combinatie met Soultherapie of EFT 1u30 95 €

Coach: Sandra Beerten, Kim Claes

Emotional Freedom Tapping (EFT)

Emotionele bevrijdingstechnieken of EFT is een vorm van emotionele acupressuur. EFT omvat een methode die de spanning of emotionele lading van een probleem of klacht afneemt en je zo emotioneel en fysiek bevrijdt.

Zo kunnen bepaalde patronen of dwangmatigheden die in het onderbewustzijn verankerd zijn, ontladen en vervolgens getransformeerd worden.  Bij EFT tik je met je vingertoppen op specifieke meridiaanpunten op je lichaam terwijl je je concentreert op je fysieke, emotionele of psychische onbalans.  Hierdoor verdwijnt de negatieve lading.  Vervolgens brengen we nieuwe informatie op het onderbewustzijn zodat gewenst gedrag bereikt kan worden.

EFT kan helpen bij stress, depressie, verslavingen, eetstoornissen, piekeren, fobieën, angsten allerlei, faalangst, wederkerende gedragspatronen, verdriet, burn out ....

EFT 1u 75 €

Coach: Sandra Beerten

EFT kan ook in combinatie gebruikt worden met Bloesems

Meer info of een afspraak boeken: Contact


Prijslijst Coaching

Soultherapie 1u30

€  80

Fundamentele Kinesiologische Communicatie 1u

€ 60

Body Temple Healing 1u

€ 65

Bloesemcoaching 1u inclusief 1 flesje

Per extra flesje + 15 €

€  60

Bloesemcoaching + Soultherapie 1u30

€  95

EFT (Tapping) 1u

€  75