Coaching        

Coaching

Soms weet je het even niet meer.  En dat is oké.  Dan kan er iets nieuws geboren worden en kan je gaan ontdekken wat je nu werkelijk gelukkig maakt, wat je bezielt.

Soms weet je wel welke weg je uit wilt, maar blijf je vastlopen op steeds terugkerende patronen of gewoontes.  Dan kan je geholpen zijn om aan de slag te gaan met je onderbewustzijn en in het celgeheugen transformatie te brengen.  Laat je coachen om het meesterschap in jezelf te ontwikkelen.

Bij Natural Beauty & Balance hebben we een bijzonder aanbod van Coachings: Soultherapie,  Fundamentele Kinesiologische Communicatie, Souldrawing, Bloesemremedies, Emotional Freedom Tapping (EFT)

Valentijnsactie 2021

Uit liefde voor jeZelf en je relatie

Valentijn gaat over het vieren van het hart en dat is liefst geen eendags beleving.
We hunkeren allen naar liefde. Het is een universele basisbehoefte waar de mens, bewust of onbewust naar op zoek gaat. Ze geef vervulling, zingeving en is in wezen onvoorwaardelijk.

Liefde is eigenlijk onze natuurlijke staat van Zijn

maar deze is gesluierd geraakt door onze beperkte geloofsovertuigingen, conditioneringen en kwetsuren die we hebben opgedaan in dit leven en vele andere levens.

Alleen als de pijn even ondraaglijk wordt, we vaak eenzaam zijn of we geraken niet meer vervuld van alles wat zich buiten ons bevindt worden we ongedurig.In deze, toch wel uitdagende tijden worden we vaak geconfronteerd met onze innerlijk onrust.
Maar in wezen hebben we uitdagingen nodig om terug te keren naar onze Bron energie en ons terug te herinneren van onze ware aard.


Maar er is goed nieuws! Op de manier van hoe we in het leven staan en omgaan met onze uitdagingen heb je een keuze!

In mijn sessies werk ik met Fundamentele Kinesiologische Communicatie als tool om in communicatie te gaan met dat deel van jezelf dat onbewust is én transformeren we alle klachten en blokkades zodat jouw hartenergie vrij mag stromen.

Deze actie biedt 20% korting voor een sessie van 1uur.

Bij aankoop van een 5-beurten kaart krijg je 30% korting.

Deze promotie geldt voor de hele maand februari en is in te ruilen zodra de maatregelen het toelaten. Onbeperkt geldig.Voor info en/of kadobonnen: via natural beauty and balance of tel. 0476/90.24.16 Kim Claes

I am another You and You are another me
#rumi#

Ben jij op zoek naar meer verdieping in je relatie en wil je graag meer weten over wat jouw uitdagingen en blokkades zijn in relatie tot de ander?

Wil jij als koppel nog meer groeien naar eenheid?

Of ben je alleenstaand en heb je moeite om liefdevolle relaties aan te gaan of staande te houden?

Wil je weten waarom oude patronen steeds terugkeren én deze ook doorbreken?


Soultherapie (Soulcoaching)

Leer communiceren met je lichaamsbewustzijn of je body elemental

Alles wat je ooit hebt meegemaakt werd opgeslagen in het celgeheugen van je lichaam. Of het nu gaat om een recente gebeurtenis, iets van toen je klein was, in de baarmoeder of in je voorouderlijke lijn uit vorige levens. Om op het diepste niveau te kunnen helen is het van belang dat de heling kan plaats vinden tot in je celgeheugen.

Vaak wordt er gewerkt met je geest. Je geest of je denken kan bepaalde trauma's soms wel een plaats geven of begrijpen, maar daardoor verdwijnt de pijn, het probleem of het verdriet niet altijd. Dit komt omdat de gebeurtenis nog niet geheeld is in het celgeheugen, op het onderbewustzijn. Om die reden kan het ook gebeuren dat je steeds dezelfde situaties, problemen of pijnpunten aantrekt.

Via de soultherapie gaan we met bepaalde technieken contact maken met je lichaamsbewustzijn (body elemental). Jouw lichaamswezen weet exact waar het probleem waar jij mee zit ooit ontstaan is.  Nadat we de oorsprong bekeken hebben, integreren we verschillende stappen voor diepgaande celniveauheling. We doorbreken voorgoed het rad van karma.

Soms kan één soultherapiesessie voldoende zijn om een jarenlang probleem voorgoed te helen. In andere situaties zijn meerdere sessies nodig om je celgeheugen en voorouderlijke lijnen te zuiveren.

De soultherapie kan heel verschillend ervaren worden.  Sommigen zien beelden, voelen vooral fysiek of weten het gewoon.  Laat je lichaamsbewustzijn de weg wijzen.

Om je onderbewustzijn de tijd te geven om de verandering te integreren raden we aan om minimum 3 tot 4 weken tussen elke sessie te laten.

Waarbij kan Soultherapie helpen: 

 • trauma's uit het heden of verleden, vorige levens
 • angsten allerlei
 • terugkerende patronen
 • bij fysieke problemen, burnout, depressie, CVS, ...
 • bij het verwerken van verlies: een scheiding, sterfgeval
 • bij het vastlopen van je leven, op het gebied van: relaties, werk, familie...
 • bij een zoektocht naar jouw zielstalenten
 • bij slechte aarding, om je verbinding met de natuur te herstellen
 • om terug contact te maken met je lichaamswezen en spiritueel te groeien
 • verbreken van vloeken, zwarte magie, loskoppelen van entiteiten
 • om je lichaam, geest en ziel terug te laten samenwerken, op één lijn te brengen

Coach : Sandra Beerten 1u30 75 €

Fundamentele Kinesiologische Communicatie

Communiceren met de ziel via spiertesten.

Met FKC pakken we alle blokkades en klachten aan die in de weg staan om meer vrijer, lichter en gezonder te leven. Zowel emotionele, energetische, biochemische en structurele zaken kunnen aangepakt worden op het diepste niveau.

Met FKC communiceren we met het wetende deel of het Hogere Zelf van de cliënt. Het is dat deel van onszelf dat alle, vaak onbewuste, informatie bevat.

Wist jij dat maar 1% van ons bewustzijn zich 'bewust' afspeelt? En 99% vaak onbewuste overtuigingen, conditioneringen, traumadelen en celgeheugen bevat? Met FKC werken we oorzakelijk op alle klachten door op die diepere, vaak onbewuste lagen te werken en deze bewust te maken en te transformeren. Hierdoor kan diepe heling plaatsvinden.

Coach: Kim Claes  1u 60 €


Geometric Souldrawing

Wat mag jij verwachten tijdens het "Coachend Tekenen" of zoals ik het noem "Geometric Souldrawing"? Samen gaan we op zoek naar de kern, naar de essentie van wat zich aandient, jouw essentie ... door gebruik te maken van geometrie.

Heilige geometrie omvat de bouwstenen voor de creatie van het gehele Universum, als ook jouw lichaam, geest en ziel. Door hiermee aan de slag te gaan, stemmen we af op jouw hoogste potentieel.

Het verlangen om in balans te zijn, brengt je in verbinding met je natuurlijke scheppingskracht. Hierdoor kunnen de geometrische vormen die spontaan ontstaan, gaan werken als codes. Deze codes helpen je vervolgens de weg naar je eigen balans te hervinden.

We gaan ook op de 4 lichamen werken: fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel.

Zo zijn het fysieke en het mentale lichaam, mannelijk en het energetische en spirituele, vrouwelijk.

In onze wereld ligt de focus vooral op het mannelijke, wat staat voor het doen en volbrengen.

Door het vrouwelijke (energetische en spirituele) meer te ontwikkelen, activeer je ongekende mogelijkheden in jezelf. Je leert jezelf en je capaciteiten op een nieuwe manier kennen. Hierdoor gaan we meer evenwicht ervaren in onze mannelijke en vrouwelijke energieën, waardoor je als vanzelf meer in harmonie komt.

Wees welkom, in openheid, nieuwsgierigheid en vertrouwen. Samen gaan we zorgen voor een liefdevol traject, zodat jij jezelf helemaal mag en kan ontwikkelen en helen.

Mira, Geometric Souldrawing Coach

Geometric Souldrawing 50 min 60 euro

Bloesemcoaching

Bloesemremedies zijn vloeibare extracten van planten die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zodat er terug balans kan komen in de gevoelswereld.  Bijvoorbeeld verontrusting, neerslachtigheid, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, piekeren, niet voor zichzelf durven opkomen, dominantie, slachtofferrol...

Ze hebben de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand die steeds over zich heen laat lopen bij het innemen van bepaalde bloesems meer in zijn kracht gaan staan en voor zichzelf kunnen opkomen.

We maken gebruik van Bach Bloesems en andere bloesem- en energetische essences om het evenwicht te herstellen. Deze zijn zowel gericht op de huidige problematiek alsook op Nieuwe Tijds onbalansen en karmische patronen.

Tijdens een gesprek achterhalen we welke bloesems nodig zijn om een persoonlijk flesje samen te stellen.


Bloesemcoaching : 1u 60 € incl 1 flesje

Extra flesjes: 15 € per flesje

Kan ook gecombineerd worden met Soultherapie of EFT 1u30 85 €

Coach: Sandra Beerten, Kim Claes

Emotional Freedom Tapping (EFT)

Emotionele bevrijdingstechnieken of EFT is een vorm van emotionele acupressuur. EFT omvat een methode die de spanning of emotionele lading van een probleem of klacht afneemt en je zo emotioneel en fysiek bevrijdt.

Zo kunnen bepaalde patronen of dwangmatigheden die in het onderbewustzijn verankerd zijn, ontladen en vervolgens getransformeerd worden.  Bij EFT tik je met je vingertoppen op specifieke meridiaanpunten op je lichaam terwijl je je concentreert op je fysieke, emotionele of psychische onbalans.  Hierdoor verdwijnt de negatieve lading.  Vervolgens brengen we nieuwe informatie op het onderbewustzijn zodat gewenst gedrag bereikt kan worden.

EFT kan helpen bij stress, depressie, verslavingen, eetstoornissen, piekeren, fobieën, angsten allerlei, faalangst, wederkerende gedragspatronen, verdriet, burn out ....

EFT 1u 65 € - 1u30 80 €

Coach: Sandra Beerten

EFT kan ook in combinatie gebruikt worden met Bloesems

Meer info of een afspraak boeken: Contact


Prijslijst Coaching

Soultherapie 1u30

€  75

Fundamentele Kinesiologische Communicatie 1u

€ 60

Geometric Souldrawing 50 min

€ 60

Bloesemcoaching 1u inclusief 1 flesje

Per extra flesje + 15 €

€  60

Bloesemcoaching + Soultherapie 1u30

€  85

EFT (Tapping) 1u

1u30 + 15 €

€  65