Wellbeing

Wellbeing

Ons goed in ons vel voelen ... dat willen we allemaal. 

Wij werken graag met trillingen, klanken, adem, stem, codes, chi (universele levenskracht) en andere bijzondere technieken om je welzijn te bevorderen.  Je komt dichter bij jezelf en ontdekt nieuwe manieren om je lichaam en geest op een dieper niveau te leren kennen.

Kristallegging elektro magnetisch auraveld

Nu we de hogere bewustzijnsvelden van kristallen terug kunnen aanspreken, ontplooit zich een nieuw veld van mogelijkheden voor intense transformatie.

Tijdens de kristallegging verbinden we ons met je elektro magnetisch auraveld, dat verbonden is met je achtste chakra.  In dit veld is alles opgeslagen in verband met het huidige leven, alsook met al je vorige levens.  Het reikt uit tot ongeveer zes voetstappen rondom je lichaam.  Al je angsten, verdriet, blokkades, oude programmaties, pijnen, karma... zitten in dit  auraveld opgeslagen.  

Ook de levenskracht die je hierbij verbruikt en vastzit in deze laag spreken we aan. Nu gaan we samen met het kristalbewustzijn aan de slag om alles wat zich aandient, te transformeren met de kristallen.

We leggen een kristallen grid op en rondom jouw lichaam, om een optimaal ondersteunend geometrisch patroon te creëren.  Nadat de heling of transformatie met de kristallen en pendel is afgerond, gaan we je levenskracht terug ophalen. Op die manier kan je terug beschikking krijgen over al je prana energie en kan je steeds wederkerende programmatie's voorgoed doorbreken.

1u 65 €

Reiki

Bij een reikibehandeling ontvang je een zalige instroom van universele levensenergie (Chi).  Deze levenskrachtige energie vindt zelf haar weg door het lichaam en de geest van de ontvanger en brengt terug balans.

De Chi heeft een voedende en harmoniserende werking hebben op energiebanen (nadi's) en chakra's. Door de handen op specifieke plaatsen op het lichaam te leggen (op de kleding) kunnen blokkades opgeheven worden en kan het natuurlijk herstel aanvatten.

Reiki past men toe voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, en eveneens ter versterking van gezondheid en welbevinden.

Reiki : 1u 60 € - 1u30 75 €

Reiki in combinatie met ontspanningsmassage: 1u 65 € - 1u30 80 €


Reiki behandelaars: Kim Claes, Sandra Beerten

Stemvorken behandeling

Stemvorken brengen trilling tot diep in het lichaam. Je komt door de Ohm tuning forks terug in verbinding met de frequentie van de aarde.

Als je stemvorken op het lichaam zet, gaan deze diep doortrillen tot in elke cel, weefsel en bot. De trillingen worden doorgegeven door het fenomeen botresonantie. Door deze vibraties komt er doorstroming waar nog blokkades zijn. Ook voor de energetische centra zijn stemvorken zeer deugdzaam.

Stemvorken geven snel verbetering in lichaamspijnen. Ze bieden een veilige manier om tot diep in het lichaam spieren, gewrichten en verkramping terug tot een gezonde spanning te brengen.  Ze helpen ook om je energetisch in balans te brengen en je chakra's te zuiveren en energetiseren, alsook je bewustzijn een boost te geven.

50 min 65 euro - 25 min 35 euro

Sandra Beerten

Klankschalen behandeling

De klankschaal brengt je bij de stilte in jezelf en activeert jouw zelfherstellend vermogen.

Deze rijke klanken zetten je hele wezen in een harmoniserend trillingsveld met veel boventonen. Hierdoor kom je in een diepe meditatieve staat.

Ze worden zowel op als rondom het lichaam gebruikt en deze behandeling is ook te combineren met massage

50 min 65 euro - 25 min 35 euro

Met massage 60 min 70 euro -  90 min 95 euro

Sandra Beerten


Meer info of een afspraak boeken: Contact

Prijslijst Wellbeing

Reiki 1u

1u30 79 €

€  69

Reiki met ontspanningsmassage 1u

1u30 85 €

€  69

Stemvorkenbehandeling 1u

25 min 35 €

€  65

Klankschalenbehandeling 1u

25 min 35 €

€  65