Wellbeing

Wellbeing

Ons goed in ons vel voelen ... dat willen we allemaal. 

Wij werken graag met trillingen, klanken, adem, codes, chi (universele levenskracht) en andere bijzondere technieken om je welzijn te bevorderen.  Je komt dichter bij jezelf en ontdekt nieuwe manieren om je lichaam en geest op een dieper niveau te leren kennen.

Soundhealing

Soundhealing is een methode om de trilling van de mens in positieve zin te beïnvloeden met klanken, muziek en stem (boventonen).

Via individuele soundhealing kan je jouw lichaam ontladen, opladen en in harmonie brengen. De klanktrillingen tijdens de sessie zijn voelbaar tot in je lichaam, in iedere cel. Dit brengt een diepe rust en doordat je aandacht naar binnen keert, treedt het zelfherstellend vermogen van je lichaam in werking.

Klanken afgestemd op jouw intentie en gemoedstoestand creëren een passende resonantie. Jouw lichaam gaat mee vibreren met als doelstelling een gebalanceerde staat van zijn. Hiermee versterk je jouw unieke, natuurlijke zelf.

1u 65 € 1u30 75 €

Soundhealers: Geert Kumpen (boventoonspecialist en tevens docent soundhealing)

Sindy Robberechts, Karen Vandenputte

Met behulp van soundhealing kan je reizen naar je binnenwereld. Je kan oude emoties en trauma's ontladen en jezelf opladen met nieuwe informatie / affirmatie.

Klank raakt de ziel

 Wij begeleiden deze door middel van een innerlijke reis met liederen, intenties, voelen, ontladen en harmoniseren met diverse instrumenten: klankschalen, stemvorken, chacapa's, fluit, handpan, didgeridoo... afhankelijk wat nodig is.


Reiki

Bij een reikibehandeling ontvang je een zalige instroom van universele levensenergie (Chi).  Deze levenskrachtige energie vindt zelf haar weg door het lichaam en de geest van de ontvanger en brengt terug balans.

De Chi heeft een voedende en harmoniserende werking hebben op energiebanen (nadi's) en chakra's. Door de handen op specifieke plaatsen op het lichaam te leggen (op de kleding) kunnen blokkades opgeheven worden en kan het natuurlijk herstel aanvatten.

Reiki past men toe voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, en eveneens ter versterking van gezondheid en welbevinden.

Reiki : 1u 60 € - 1u30 75 €

Reiki in combinatie met ontspanningsmassage: 1u 65 € - 1u30 80 €


Reiki behandelaars: Kim Claes, An Daniëls, Sindy Robberechts en Sandra Beerten

Double Walks

Bij double walks ga je wandelen in de natuur.  Ik loop direct achter je aan.

Gedurende twintig minuten wandel jij en geniet je van de natuur om je heen zoals jij dat wenst. Tegelijkertijd zal ik mij fysiek en mentaal, emotioneel en energetisch verplaatsen in jou, door je houding en gedrag exact te kopiëren.

Na twintig minuten geef ik je terug wat mijn ervaringen zijn.  Ik ben dan je spiegel. We bespreken wat en hoe het allemaal resoneert .

We tasten jouw wensen af of proberen hier zicht op te krijgen door middel van de Double Walk.

Wil je eens een kijkje in jezelf nemen met behulp van iemand anders dan is dit een aanrader.

Laat je verrassen door de natuur en de Double Walks.

1u inclusief 20 min Double Walk 60 €

Sindy Robberechts


Stemvorken behandeling

Stemvorken brengen trilling tot diep in het lichaam. Je komt door de Ohm tuning forks terug in verbinding met de frequentie van de aarde.

Als je stemvorken op het lichaam zet, gaan deze diep doortrillen tot in elke cel, weefsel en bot. De trillingen worden doorgegeven door het fenomeen botresonantie. Door deze vibraties komt er doorstroming waar nog blokkades zijn. Ook voor de energetische centra zijn stemvorken zeer deugdzaam.

Stemvorken geven snel verbetering in lichaamspijnen. Ze bieden een veilige manier om tot diep in het lichaam spieren, gewrichten en verkramping terug tot een gezonde spanning te brengen.

50 min 60 euro - 25 min 30 euro

Geert Kumpen

Klankschalen behandeling

De klankschaal brengt je bij de stilte in jezelf en activeert jouw zelfherstellend vermogen

Deze rijke klanken zetten je hele wezen in een harmoniserend trillingsveld met veel boventonen. Hierdoor kom je in een diepe meditatieve staat.

Ze worden zowel op als rondom het lichaam gebruikt en deze behandeling is ook te combineren met massage

50 min 60 euro - 25 min 30 euro 

Geert Kumpen

Met massage 60 min 65 euro -  90 min 85 euro

Geert Kumpen, Sandra Beerten


Adembehandeling

Geef je adem terug de vrijheid die het toebehoort. Deze methode stemt af op je 'innerlijke adem' waarbij de wijsheid van adem en lichaam de ruimte krijgt.

Tijdens de behandeling wordt er door aandacht, aanraking, gewaarwording ruimte gecreëerd in je lichaam om terug vol te mogen ademen.

Verkrampingen van diepe weefsels komen hierbij terug los, waarna een hernieuwde adem kan worden ervaren. Eens je deze herbalancering activeert, blijft deze lange tijd actief in het lichaam.

Adembehandeling: 1u 60 euro

Geert Kumpen

Stemontwikkeling

Je stem is de schakel tussen je binnenwereld en buitenwereld. Het vraagt soms moed en oefening om je klank te laten resoneren met wie je bent, om uit te spreken wat op je maag ligt, wat je hart je toefluistert. 

Deze methode is er op gericht om verbinding met je lichaam te maken, om klank van hieruit te laten ontstaan en zo meer bedding, rust, kracht, vrijheid... te vinden in je zelf.

Zo kan je spreken, zingen, schreeuwen vanuit een gezonde spanning zonder je te forceren.

Stemontwikkeling: 1u 60 euro

Geert Kumpen

(Bij voorkeur gaat deze behandeling door bij Sound & Silence te Geetbets)

Meer info of een afspraak boeken: Contact

Prijslijst Wellbeing

Soundhealing 1u

1u30 75 €

€ 65

Reiki 1u

1u30 75 €

€  60

Reiki met ontspanningsmassage 1u

1u30 80 €

€  65

Double Walks 1u incl 20 min wandelen

€  60

Stemvorkenbehandeling 50 min

25 min 30 €

€  60

Klankschalenbehandeling 50 min

25 min 30 €

€  60

Adembehandeling 1u

€  60

Stemontwikkeling 1u

€  60