Balance              

Massages

Een massage helpt je om terug verbinding te maken met je lichaam.  Vaak beschouwen we ons lichaam als vanzelfsprekend.  Door je te laten masseren hernieuw je de connectie en kan je veel onverwerkte spanningen en stress laten wegstromen. 

Bij Natural Beauty & Balance hebben we een ruim aanbod van massages.  We bieden diep ontspannende massages aan, het blauwe lotus massage ritueel, maar ook klank, ontgiftende- en energetische massages:  Voetreflexologie, Kristal-, Magneet-, Ontspanningsmassage, Tibetaanse Detox, Klankmassage, de Energetische reiki massage, Intuïtieve relaxatie- en Chakramassage.

Massages         

Blauwe Lotus Massage Ritueel

Stap in de magie van het Blauwe Lotus Massage Ritueel. Ervaar hoe de Blauwe Lotus je lichaamssensaties gevoeliger en wakkerder maakt.  Je huid, je sacraal chakra en je hele lichaam worden gevoeliger voor aanrakingen, massage bewegingen, trillingen, klanken, zang en de inwerking van kristallen. 

De meeste mensen zijn gedisconnecteerd geraakt van hun lichaam en de wijsheid, helende krachten en liefde die hier reeds aanwezig zijn.  Dankzij de Blauwe Lotus (werkt opbouwend bij meermaals gebruik) ga je voelen en ervaren dat er buiten je "denken" een ander bewustzijn in je lichaam huist.  Dit lichaamsbewustzijn leidt je de weg naar meer liefdevolle en energetisch geladen lichaamservaringen, alsook kan het diep verankerde vastzittende patronen in je celgeheugen (ook in het sacraal chakra) losweken.  Het bijzondere hieraan is, dat terwijl je lichaam naar de oppervlakte brengt wat getransformeerd mag worden, je intens mag genieten van al wat gebeurt.

Blauwe Lotus Massage Ritueel : Genieten en Helen gebeurt gelijktijdig
Blauwe Lotus Massage Ritueel : Genieten en Helen gebeurt gelijktijdig

Op een sacrale manier nemen we de Blauwe Lotus tot ons en openen we een ceremonieel veld, waar ons lichaamsbewustzijn de overhand mag nemen.  De Blauwe Lotus massage gebeurt geheel intuïtief doordat de spirit van de Blauwe Lotus ons zal leiden naar datgene wat het lichaam vraagt.  Niet naar wat je "denkt" dat je lichaam nodig heeft. 

Ook stemmen we duidelijke grenzen af bij aanvang van de massage en dit zowel voor de gemasseerde als de masseur.  Let op dit is geen tantrische massage.  Je kan op voorhand wel aangeven waar je mee zit of eventueel vragen rond hebt, zodat we hier op kunnen afstemmen. Doch vaak heeft de Spirit of the Blue Lotus een eigen weg naar datgene wat aan de orde is. 

Blauwe Lotus Massage Ritueel 2u 120 €

Ontspanningsmassage

Wil je een zalig ontspannende massage om alle stress en spanning uit je lichaam te laten wegvloeien.  Dan raden we je graag onze ontspanningsmassages aan.

Een ontspanningsmassage is een massage met natuurlijke essentiële olie waarbij we gaan inwerken op de spieren, de bloedsomloop en de huid. Door zachte massage en knedende bewegingen ontspannen de spieren en verbetert de bloedsomloop.

Pure verwennerij en diepe relaxatie voor zowel lichaam als geest.

Ontspanningsmassage 30 min 35 €

Rug, nek, schouders, acherkant benen en voeten

Ontspanningsmassage 60 min 69 €

Rug, nek, schouders, acherkant benen en voeten

Armen en handen, hoofd en voorkant benen en voeten

Ontspanningsmassage 90 min 83 €

Idem ontspanningsmassage 1u inclusief buik, schouders vooraan en gelaat.

Op aanvraag kan de massage steeds aan de wensen worden aangepast.  Gelieve op voorhand eventuele kwetsuren of andere zaken te melden.

Kristal Chakra massage

Ervaar de krachtige werking van kristallen tijdens de kristalmassage en heling. Deze intens relaxerende en helende massage, werkt zowel fysiek als energetisch krachtig in op lichaam en geest.

Bij aanvang van deze massage worden je chakra's afgegaan met een pendel. Op die manier stellen we vast welke chakra's uit balans zijn, zonder een diagnose te stellen. We werken met een mengeling etherische olieën ideaal voor de verschillende chakra's en gebruiken verwarmde kristallen. Denken we hierbij aan grote bergkristallen,rozenkwarts, ... en kleinere chakrakristallen.

De bedoeling is dat de chakra's terug goed stromen en het lichaamseigen genezingsproces goed kan functioneren. Op het einde van de massage toetsen we opnieuw je chakra's af.

Een zalige massage die je echt eens moet geprobeerd hebben.

Kristalmassage 60 min 69 €

Voeten, Rug, Nek, Schouders, Chakra's achterkant lichaam, Hoofd, buik en borst, chakra's voorkant lichaam en voeten.

Kristalmassage 90 min 85 €

Idem kristalmassage 1u inclusief armen en benen voor- en achterkant

Ritmische Massage

Deze massage is een zachte massage (geen dieptemassage). We volgen het ritme van je eigen hartslag.

Een veelal cirkelende, zacht bewegende dans van masserende handen en een lichaam dat ritmisch op elkaar afgestemd worden.

We gaan zo terug in verbinding met onze natuurlijke energiekanalen.  Blokkades worden opgeruimd en glijden van ons af.

Fysisch en psychisch gaat energie weer stromen.  Er ontstaat een gevoel van heel zijn en diepe ontspanning.

Ritmische Massage 60 min 60 €

Ritmische Massage 90 min 79 €

Klankmassage

Klankschalen en stemvorken brengen trillingen voort die je lichaamscellen herinneren aan hun gebalanceerde staat van zijn. De combinatie met massage zorgt voor een nog diepere werking. 

Ervaar de zalige resonanties van klankschalen, stemvorken en andere klanken diep in je lichaam. Vervolgens ontvang je een deugdzame massage om de trillingen van de klanken te laten inwerken.

Klankmassage 60 min 67 €

Je ontvangt een half uurtje de diepe inwerking van een klankbad, gevolgd met een half uur ontspanningsmassage.

Klankmassage 90 min 87 €

Idem maar drie kwartier klankbad en drie kwartier massage.

Voetreflexologie

Onze voeten zijn de symbolische wortels van de mens. Ze vormen de basis waarop het lichaam steunt en waarmee we verbonden zijn met de aarde.
Een goede doorstroming brengt balans in het hele lichaam.

Voetreflexologie is niet alleen een natuurlijke en doeltreffende manier om je gezondheid te bevorderen door het zelfherstellend vermogen van je lichaam te stimuleren, maar is ook een uitstekende manier om te genieten van een weldoende ontspanning.
Via drukpuntmassage behandelen we reflexzones op de voeten die in verbinding staan met onze organen, spieren, zenuwen en weefsels. Op deze manier wordt er balans gebracht in het hele systeem.

Voetreflex Basis 60 min 60 €

Voetreflex mini 30 min 30 €

Voetreflex met wasritueel 75 min 70 €

Voetreflex uitgebreid pakket

  • Intakegesprek, anamnese, 1ste kennismaking van de voeten 90 min 75 €
  • 5 vervolg sessies voor totaal 250 € ipv 300 €        90 min 50 €

Welke effecten mag je verwachten na een sessie?

  • Diepe relaxatie en een betere bloed- en lymfe circulatie
  • Harmonisatie van het zenuwstelsel en hormonaal evenwicht
  • Betere maag- en darm functie
  • Verbetering van nek, schouder- en rugproblemen
  • Verbetering van het slaappatroon
  • Herstel van het mentaal en emotioneel evenwicht
  • Loslaten van opgehoopte afvalstoffen

Magneetmassage

De toepassing van magneten ter bevordering van het welzijn is al eeuwenoud. De Egyptenaren gebruikte gemagnetiseerde lavastenen ter bestrijding van fysieke problemen. Ook in de moderne wetenschap wordt magnetisme toegepast als genezing bij botbreuken, brandwonden,...

Een magneetmassage brengt een diepe aardende ontspanning, werkt ontgiftend en vitaliserend.   Doordat er ijzer in ons bloed zit, trekken de magneten het bloed in de zenuwbanen en de spieren terug in beweging. Dit geeft de rode bloedlichaampjes een enorme stoot energie.

De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan. Hierdoor krijgen de cellen nieuwe energie en zijn ze beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen uit te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen.

Magneetmassage 60 min 65 €

Magneetmassage 90 min 79 €


Tibetaanse Detox massage

De Tibetaanse detox massage is een sterk ontgiftende lichaamsbehandeling.

We maken gebruik van vloeibare biologische honing in combinatie met ontgiftend basisch zout voorzien van verpulverde edelstenen. Met deze combinatie gaan we de reflexpunten op de rug losmaken, zodat geblokkeerde energie terug vrij kan gaan stromen en afvalstoffen wegvloeien.

Alle meridianen, organen en spieren die hiermee in verband staan, krijgen een zuivering en een boost.  Op die manier houden blokkades op te bestaan en kunnen je lichaamsenergieën terug vrij stromen.

Een ideale ontgiftende behandeling als je het gevoel hebt dat alles lijkt vastgelopen zowel in je lichaam, als in je geest.

Een zeer bevrijdende en zuiverende ervaring.

Tibetaanse detox rugmassage 20 min - 35 €

Tibetaanse detox rug/benenmassage 30 min - 45 €

Tibetaanse detox rug/benen/armenmassage

40 min - 55 €

Deze behandeling kan enkel indien men geen of weinig beharing heeft op rug, benen, armen.


Soul & Soundmassage

Alles wat je ooit hebt meegemaakt werd opgeslagen in het celgeheugen van je lichaam of je lichaamswezen.

Om op het diepste niveau te kunnen helen of ontspannen is het van belang dat de transformatie kan plaats vinden tot in je celgeheugen.

Tijdens de soul & soundmassage gaan we contact maken met je lichaamswezen.

Vooreerst ontladen we het lichaam via vibratie, visualisatie, klank en massage van belastende energieën die je hebt opgeslagen. Nadat we je lichaam energetisch gezuiverd hebben, krijg je een toestroom van vernieuwde en gebalanceerde energieën en frequenties.

Een hoog frequentie zielshelende massage.

Soul & Soundmassage 60 min  65 €

Soul & Soundmassage 90 min  85 €

Energetische Reiki massage

Een aangename en intuïtieve massage waarbij blokkades worden aangepakt op energetisch niveau. Soms ervaar je het opwellen van aangename warmte waar de Chi of prana energie terug kan doorstromen.

Via bewust zachte en langzame aanraking sporen we blokkades op om hier terug stroming en heling in te brengen. De helende energie zoekt zijn weg en past zich aan je behoefte op dat moment. 

Op plaatsen waar je lichaam meer aandacht vraagt nemen we de tijd om extra stil te staan. We gebruiken hier een combinatie van ontspanningsmassage en de helende werking van Reiki.

Energetische massage 60 min 65 €

Energetische massage 90 min 85 €


Meer info of een afspraak boeken: Contact

Prijslijst Massages

Ontspanningsmassage 30 min

60 min - 60 euro of 90 min - 79 euro

€  35

Kristalmassage 60 min

90 min - 85 euro

€  65

Ritmische massage 60 min

90 min - 79 euro

€  60

Ritmische massage 90 min

€  79

Klankmassage 60 min

€ 65

Klankmassage 90 min

€  85

Voetreflexologie mini 30 min

€  30

Voetreflexologie basis 60 min

€  60

Voetreflexologie met wasritueel 75 min

€  70

Magneetmassage 60 min

€  65

Magneetmassage 90 min

€  85

Tibetaanse Detox 20 min

€  35

Soul & Soundmassage 60 min

€  65

Soul & Soundmassage 90 min

€  85

Energetische Reiki massage 60 min

€  65

Energetische Reiki massage 90 min

€ 85