Draken ontmoeting

25-01-2021

De natuurwezens hebben me gevraagd om maandelijks een boodschap van en/of over hun te delen. Dus gaan we dat proberen hé. Vandaag komt Fripond, een waterdraak naar voor als ik via mijn hart contact maakt met de elementalenwereld.

Fripond vraagt me om onze eerste ontmoeting te omschrijven.

Ik droomde dat ik op het balkon van een groot herenhuis stond dat op het strand uit kwam. Samen met enkele anderen keek ik uit over het grote strand naar de zee die zich in de verte had terug getrokken. Innerlijk voelde ik een soort opwinding alsof er iets stond te gebeuren. Plots bouwde er zich in de verte een grote vloedgolf op en we zagen hoe het zeewater van heel ver zich in enkele seconden tijd opwierp om tot vlak voor het balkon uit te spoelen. Ik schrok van deze onverwachte watergolf en deinsde terug. Doch het water kwam niet over het balkon en trok zich terug. Bij het wegtrekken van het water verscheen er, geheel onverwacht, een reusachtige groene waterdraak vlak voor mij.

in je hart en geheugen toe te laten... ooit hebben we samen geleefd.... Hoe meer je met ons verbindt vanuit je hart, hoe meer we naar mekaar kunnen toegroeien"
Boomdraakje in kristalshop
Boomdraakje in kristalshop

Hij draaide zijn prachtige groen iriserende lichaam zo dat hij met één oog, van heel dichtbij, in mijn ogen kon kijken. Terwijl ik in zijn oog keek, vloeide alle angst uit mijn wezen en maakte plaatse voor een onbeschrijfelijk gevoel van een diepe, diepe oude liefde en herkenning. Het was alsof ik in een deken van zachtheid en tederheid gewikkeld werd en zweefde in tijdloosheid. "Dag Sandra, herken je me? Ik ben Fripond, een waterdraak." Hoorde ik zijn krachtige stem spreken in mijn hoofd. "In een ver verleden hebben we samen fantastische avonturen beleefd. De tijd is nu gekomen om een hernieuwde samenwerking aan te gaan." Ik lachte en knikte bevestigend, innerlijk wetend dat ik zooo lang naar dit moment had uitgekeken. De volgende golf echter verdween mijn lieve vriend, maar in mijn hart deinde onze liefde verder....

Fripond zegt: "Luister naar het kloppen van je hart, hoor diep binnenin.... Je zal misschien een zoemend geluid waarnemen....je hartresonantie... maak van daaruit contact met ons en durf ons terug in je hart en geheugen toe te laten... ooit hebben we samen geleefd.... Hoe meer je met ons verbindt vanuit je hart, hoe meer we naar mekaar kunnen toegroeien"

Tot binnenkort lieve vrienden.  We ontmoeten mekaar in het vijfde dimensionale bewustzijn.

Op het einde van het Lemuriaans tijdperk zijn we gaan vechten met de draken in plaats van met hun samen te werken in eenheid.

Doordat zij wezens zijn van liefde, verdwenen zij uit ons bewustzijn en konden we ze niet meer zien. De tijd is nu gekomen om dit om te keren.


Hoe meer wij vanuit ons hart gaan leven, hoe meer verbindingen we kunnen maken met de draken van weleer.


Draken liefde in de kristalshop
Draken liefde in de kristalshop

De juiste plek voor je titel

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed.

Achternaam

Manager / Bedrijf

"Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet."

Achternaam

Manager / Bedrijf

"Enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam."