Nieuwjaarsboodschap van Marigold een feetje

04-01-2021

Nieuwjaarsboodschap 2021 van Marigold, een wondermooi feetje in een goud, wit iriserend jurkje, dat met mij samenwerkt (ook aan mijn nieuwe boek).

Ze zegt, terwijl ze rond mijn hoofd fladdert en er voortdurend sterrenstof van haar stafje valt. 'Lieve mensen ik mag jullie een bijzondere boodschap overbrengen voor het nieuwe jaar. De blauwdruk van het vissentijdperk is volledig uitgewerkt, hihi. Je bent nu in het Aquariustijdperk terecht gekomen en in dit tijdperk gebeurt er iets bijzonders.

Beeld je het volgende in :Voor jou op tafel ligt een leeg blad volledig van Goud. Ja, een leeg gouden blad.

In je nieuwe Aquarius blauwdruk ligt besloten dat je steeds meer naar balans, eenheid en harmonie gaat verlangen. De strijd en angsten in en rondom jezelf word je helemaal beu. Je verlangen om yin en yang, licht en duister, mannelijk en vrouwelijk te laten samenwerken in liefde zal steeds meer toenemen. Je wens om je terug innerlijk liefdevol te verbinden met de natuur, Moeder Gaia, de dieren, mekaar en ja, zelfs ons natuurwezens zal gigantische proporties aannemen, hihihi.

Het leuke is, dat jijzelf je weg hiernaar toe mag uitstippelen. Jullie weten ondertussen dat alles wat je aandacht geeft groeit.... Het wordt jullie realiteit. En in het Aquariustijdperk is dit meer dan ooit waar. Dus fantaseer, visualiseer, teken, zing, dans, knutsel, loop, wandel, spring, speel, .....je eigen weg naar het eenheidsbewustzijn, naar het veld van onvoorwaardelijke liefde toe.

Doe al alsof je er bent en probeer te ervaren hoe dit zou voelen. Wat zie je? Wat ruik je? Wat gebeurt er in je lichaam? In je hart?...... en maak het zo magisch mogelijk. Er zijn geen beperkingen maar creëer enkel met het 'hoogste goed voor alle betrokkenen' dan zit je altijd goed. Vul je gouden blad met je mooiste dromen, doch vrijwaar de vrije wil van ieder.

Wij natuurwezens willen je hierbij graag helpen.... Durf ons in je leven uit te nodigen, geef ons aandacht en liefde dan verdichten wij in trilling en kunnen we terug aan jullie verschijnen en met jullie samen werken.

Wij kijken er alvast naar uit om terug met jullie samen te werken en samen de magische droom van het Aquariustijdperk te scheppen. Let the Magic begin in 2021. Groetjes Marigold en Sandra xxx

PS: hierbij een foto van één van mijn zusjes