Innerlijke liefde herstellen

17-02-2021

Vele mensen voelen dat er iets ontbreekt in hun leven, een diepe connectie, een verbinding met de natuur, liefde.... ze voelen een sterk gemis binnenin. Vaak trachten we deze leegte op te vullen met materiële spullen of verwachten we van onze partner of omgeving dat zij dit doen.

Wat je eigenlijk voelt, is een de afscheiding tussen je eigen geest en lichaamsbewustzijn.

Tussen je eigen mannelijke en vrouwelijke bewustzijnslagen.

Door terug een bewuste relatie op te bouwen met je body elemental, je natuurwezensdeel maak je terug verbinding met de liefde van de Godin. Een liefde waar de meeste van ons van gedisconnecteerd zijn, maar waar we onbewust sterk naar verlangen. Zo kan je kelk in je hart terug volstromen met de Gouden Liefde en daar heb je niemand anders voor nodig dan jezelf.Ooit hadden we allemaal een liefdevolle relatie met ons lichaamsbewustzijn of natuurwezensdeel. Je denken of je geest werkte samen met je natuurwezensdeel via het hart.  We communiceerden en werkten samen vanuit ons hart met de natuur, de dieren, de elementalen, de engelen, opgestegen meesters en vele broeders en zusters van deze en andere dimensies. De taal van het hart is immers een universele taal van liefde en ieder van ons heeft cel herinneringen aan deze Gouden tijdperken van weleer.


Nu we terug een Gouden Tijdperk zijn binnengegaan, hebben we de mogelijkheid om dualiteit te overstijgen en terug te gaan leven vanuit het Hart. Bij de meesten van ons is een scheiding ontstaan tussen de geest en het lichaamsbewustzijn of je God en je Godinnenaspect. Dit deed verschrikkelijk veel pijn. Vele levens zijn we op zoek gegaan naar partners die deze pijn en afscheiding bij onszelf zouden helen. Spijtig genoeg is het niet aan de ander om jouw innerlijke scheiding te helen. De ander spiegelt enkel datgene wat je nog bij jezelf dient te herstellen.


Door terug een liefdevolle verbinding aan te gaan van je geest met je lichaamsbewustzijn, heel jij jezelf. Vier je terug de hereniging van je God en Godinnenaspecten in jezelf. Druk je liefde dagelijks uit naar je body elemental. Houd van je lichaam en behandel het als een Goddelijke tempel. Des te meer jij van jezelf gaat houden, des te meer liefde jij gaat uitstralen. Dan kan je ook een partner aantrekken die deze liefde in jezelf weerspiegelt.

Het "Body Elemental" lied helpt om terug een innerlijke verbinding en liefdevolle relatie aan te gaan met je eigen natuurwezensdeel. Door dit lied te luisteren en te zingen kan je jouw eigen body elemental eren en activeer je een heel oude vergeten band. Dit is geheel vrijblijvend natuurlijk. Je activeert zowel je relatie met je eigen natuurwezensdeel als het veld van liefde en magie van de Godin. 

In april 2021 hebben we ook een Connecting with your Body Elemental & Nature Spirits Weekend. Lees meer

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!