Online aanbod

Online aanbod

Voor iedereen is het een unieke tijd, waarbij we misschien uitgedaagd worden om ons leven, onze job of onze relaties te herzien.  Moeilijke emoties kunnen opsteken of het verlangen om energetisch of in trilling te blijven groeien.

Bij Natural Beauty & Balance bieden we je de veilige mogelijkheid om ook van op een afstand begeleiding, ondersteuning en transformatie te kunnen ontvangen en ervaren.

Hieronder vind je een overzicht van de online begeleidingsmogelijkheden inclusief de prijzen, waaronder Bloesem- en Tapping, Aromatherapie consultaties, Soultherapie en Reiki op afstand. 

We kunnen contact maken op verschillende manieren: via de telefoon of indien je graag visueel communiceert via messenger, whatsapp, zoom of andere tools.

Onderaan kan je meer lezen over sommige consultaties of lees meer bij coaching of wellbeing


Reiki II op afstand

30 min - 30 €


Bachbloesems & Energetische Essences

Deze bijzondere tijd (corona) brengt heel veel nieuwe emoties naar de oppervlakte.  Door verplicht even stil te staan, hebben we kunnen ervaren waar we nu werkelijk staan in het leven.

Ervaar je angsten in verband met je gezondheid, je familie en vrienden?                   

Wat is er naar de oppervlakte gekomen wat je al die tijd probeerde te verdringen? Hoe ervaren we onszelf in relatie met onze partner, onze kinderen? 

Is er een mooie balans waardoor ieder in zijn kracht kan staan, we mekaar voeden, kunnen groeien? Beleven we het leven in vreugde met veel humor en plezier of is het net het omgekeerde?

Is mijn kind te druk, onhandelbaar of net heel terug getrokken en ontoegankelijk? 

Heb je gevoeld of je job je blij maakt of vermoeid ? 

Ervaar je energieën en sferen die je verwarren?

Het fijne van Bachbloesems en energetische essences is dat ze je helpen om je emoties op een zachte manier in balans te brengen.

Zodat jij terug door de bomen het bos kan zien, innerlijk rust kan vinden, je angsten kan loslaten en je richting in het leven duidelijk kan bepalen.  Je ontwikkelt die emoties nodig om daadkrachtig, in evenwicht en bezield in het leven te staan. 

Op zo'n manier dat jij en je familie kunnen genieten in het "Nu" in balans met jezelf, mekaar, de maatschappij en de natuur.

Contact of lees meer bij Coaching

Emotional Freedom Tapping (EFT)

Een volledige "lock down".  Een bijzondere uitdaging voor veel mensen of misschien net niet.  Eindelijk eens die vrije tijd waar je zo naar verlangd hebt.

We werden soms genoodzaakt om heel dicht bij mekaar te leven.  Hoe was dat verlopen?  Heb je soms gedacht: "waarom zeg of doe ik dit toch altijd?"  "Eigenlijk wil ik dit niet, maar het lijkt sterker dan mezelf te zijn."

Denken we hierbij bijvoorbeeld aan onszelf kwaad maken, roepen op ons gezin of teveel eten en snoepen.  Of wie weet heb je dwangmatige gedachten.  Steeds opnieuw ga je naar je angsten of scenario's uit je verleden die traumatisch waren.

De reden hiervoor kan zijn dat op je onderbewustzijn een programmatie zit, die je telkens weer in hetzelfde patroon duwt.  Je wil veranderen, maar je hervalt steeds.  En je houdt niet van deze versie van jezelf. 

EFT kan je hierbij helpen.  We gaan eerst het oude programma deblokkeren en ontladen en vervolgens brengen we het gewenste gedrag via de tapping points op je onderbewustzijn.  Op deze manier krijg je terug meesterschap over je eigen leven en kan je voorgoed patronen doorbreken.

Contact of lees meer bij Coaching


Voor meer info of een afspraak: contact