Studio Line                         

Studio Line (Provida) - Bio Demeter verzorgingslijn

Ben jij iemand die veel waarde hecht aan een verzorging waarbij je enkel het zuiverste uit de natuur wenst.  Dan zit je goed bij onze Studio Line en andere Provida gelaatsverzorgingen.

Pro Vida = For Life

Bij Provida geloven ze dat pure planten oliën, heilzame kruiden, zuivere etherische oliën en andere natuurlijke ingrediënten, de ware giften zijn van de natuur.  Ze bieden zelfs producten aan inclusief de krachtige huidherstellende en energetische werking van de Bachbloesems.

Het Demeter label garandeert je dat er enkel gebruik wordt gemaakt van organische ingrediënten met het hoogste kwaliteitsniveau.  De grondstoffen voor de cosmetica zijn geproduceerd in eigen biologische dynamische landbouw bedrijven en zijn absoluut vrij van synthetische meststoffen, pesticiden en artificiële toevoegingen.

Aanbod Studio Line en Provida:

Studio Line - Beautiful Skin (basisverzorgingen normale huid, droge gevoelige huid, acné, coupe rose, vette huid)

Provida Bachflower Magic (Huidherstellende en energetisch balancerende Bachbloesemverzorging uit de Jeunesse & Mille Fleurs lijn)

Studio Line - Rejuvenating Cupping (Zuurstofverhogende en verjongende Cupping behandeling)

Studio Line - Crystal Gua Sha (Gelaatsverzorging met de kracht van kristallen)

Zuivere organische cosmetica zorgt voor evenwicht van iemand in zijn totaliteit.  Dit betekent het herbalanceren van de vier energie lichamen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. 

Provida Organics wijdt zich er toe om holistische producten te gebruiken die je huid en gehele balans herstellen.  De huidverzorgingslijnen bieden je een luxe verzorging terwijl ze je  welzijn therapeutisch ondersteunen.

Studio Line - Beautiful Skin

De gelaatsverzorgingen van Studio Lijn beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en helpen bij het verminderen en voorkomen van fijne lijntjes en rimpels. Elk product bevat hoogwaardige plantaardige ingrediënten veelal met antioxidanten, vitaminen en essentiële vetzuren. 

Elke Beautiful Skin gelaatsverzorging bestaat uit een reiniging, peeling, tonifiëren met lotion, epileren (bijwerken met pincet), gelaatsmassage (behalve bij sterke acné) serum, masker en dagcrème. 

Door aangepaste producten te gebruiken voor jouw huidtype, van de Provida lijn, kunnen we je top gelaatsverzorgingen aanbieden voor: +/- 75 min - 65 €

Normale huid

Droge huid

Vette huid 

Acné huid

Coupe rose

Gevoelige rode huid

Provida Bachflower Magic

Laat je onderdompelen in een Magische Bach Bloesem gelaatsverzorging waarbij zowel je huid kan genieten van de krachtige bloesemessences, alsook je geest tot een diepe rust en ontspanning kan komen.

De Jeunesse cosmetica maakt gebruikt van hoogwaardige ingrediënten in combinatie met de vijf bach bloesems die we terugvinden in de Rescue Remedy.  De rescue cream van Bach is gekend om zijn helende en huidherstellende eigenschappen.  In de Jeunesse lijn (Mille Fleurs lijn zelfs 12 bachbloesems) gaat Provida nog een stapje verder door hier nog biologische en natuurlijke plantenmaterialen aan toe te voegen.

Bachflower Magic is opgebouwd uit dezelfde stappen als de Beautiful Skin Gelaatsverzorgingen inclusief BachBloesem masker en een rustgevende thee met bachbloesemessences

+/- 75 min 69 € voor alle huidtypen geschikt

Studio Line Rejuvenating Cupping

Facial Cupping is een pijnloze en natuurlijke methode voor een mooi face lift effect. Je kan het vergelijken met een intense bindweefselmassage uit de traditionele geneeswijzen.

De doorbloeding van de huid wordt door het vacuumeffect op een natuurlijke manier gestimuleerd. Door deze boost van zuurstof in je huidcellen, activeer je de huid om collageen en elastine aan te maken. Hierdoor gaat je huid verstrakken, krijg je een uitvlakking van de rimpels en wallen gaan verminderen.

Rejuvenating Cupping omvat alle stappen van Beautiful Skin behandeling, de gelaatsmassage wordt vervangen door een zalige Facial Cupping massage. +/- 80 min - 75 €

Mini cupping - reinigen, tonifïeren, cuppen, dagcrème +/- 20 min - 20 € ideaal in een kuur van 10 beurten vrij kort na mekaar

Een extra voordeel van de dieptewerking van het Facial Cupping zit 'm in het feit dat je stressniveau's verminderen en het zenuwstelsel tot rust komt.

Door het Rejuvenating Cupping te gebruiken in combinatie met de Studio Line cosmetica, ga je een heel mooi resultaat bereiken. 

We bekijken en testen wel even of deze behandeling geschikt is voor jouw huid.

Studio Line Crystal Gua Sha

Bij de Gua sha gelaatsbehandeling maken we gebruik van de kracht van kristallen en een verjongende kristal techniek die je bloedsomloop gaat stimuleren. 

Deze oude Chinese helingstechniek activeert verschillende acupressuur punten op gelaat. 

 • Hierdoor ga je de huid aanzetten om beter te doorbloeden en huidveroudering om te keren.
 • Je stimuleert ook de lymfen om opgehoopt vocht in het gelaat af te voeren, waardoor je een mooie en gladder huidbeeld krijgt.
 • Verder werkt deze gelaatsbehandeling ook spierontspannend, waardoor je een frisse en ontspannen gelaatsuitdrukking krijgt.
 • De Jade kristal heeft een zuiverend, helend effect op de huid en helpt bij het afvoeren van gifstoffen. Ook staat Jade bekent om zijn huid verjongende eigenschappen en werkt het zenuw ontspannend.

Crystal Gua Sha omvat alle stappen van Beautiful Skin behandeling, de gelaatsmassage wordt vervangen door een ontspannende Gua Sha massage. +/- 80 min - 75 €

Mini Crystal Gua Sha - reinigen, tonifïeren, Gua Sha massage, dagcrème +/- 30 min - 30 €

Tijdens deze gelaatsverzorging ontvang je een kristallegging aangepast aan jouw noden.  Ook gebruiken we een peeling met kristallen en ontvang je een kristalmassage van de handen tijdens het masker.

De Gua Sha behandeling wordt versterkt door het gebruik van de Studio Line producten en zorgt voor:

 • een frisse gezonde teint
 • vermindert rimpels
 • ontlaadt spanning in de kaken
 • verlicht spanningshoofdpijn
 • elimineert vochtophoping onder de ogen
 • vermindert donkere kringen en wallen
 • verstevigt de elasticiteit
 • verhoogt de eigen collageenproductie
 • vermindert stress en angst

Info of een afspraak boeken? ContactPrijslijst Studio Line en andere Provida verzorgingen

Studio Line Beautiful Skin 70 min

Normale, droge, vette, acné, coupe rose, gevoelige rode huid

€  65

Provida Bachflower Magic 75 min

Bachbloesem essences in een unieke verzorging - Jeunesse - Mille Fleurs

€ 69

Studio Line Rejuvenating Cupping 80 min

Een natuurlijke face lift

Mini Cupping - 20 min - 20 euro (10 beurtenkaart 185 euro)

€  75

Studio Line Crystal Gua Sha 80 min

Crystal acupressuur huidverbetering

Mini Gua Sha - 20 min - 20 euro (10 beurtenkaart 185 €)

€  75

Epileren nieuwe vorm

Combinatie van harsen en/of epileren met pincet

In combinatie met een volledige gelaatsverzorging + 10 €

€ 15