Team                              

Team

Graag stellen we je het team van Natural Beauty & Balance voor.  Na een korte persoonlijke voorstelling, kan je ontdekken welke behandelingen ieder geeft.  Tenslotte vind je ook de persoonlijke contactgegevens van de teamleden terug.

Sandra E. Beerten

Als zaakvoerder van Natural Beauty & Balance wil ik jullie graag ontvangen, verzorgen en begeleiden om je natuurlijke balans te herstellen.  Zodat zowel je innerlijke wereld, als je uiterlijke schoonheid zijn maximum potentieel kan bereiken.

Al van jongs af aan ben ik gevoelig voor energieën en sferen, alsook voor bepaalde voedingsmiddelen en onnatuurlijke verzorgingsproducten.   Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op zoek ben gegaan ... vooral binnenin mezelf.  Ik ontdekte dat zich in ieder van ons een hogere wijsheid, een innerlijk meesterschap bevindt.  En dat dit innerlijk meesterschap de meest ideale weg kent naar ... alle antwoorden waar je maar naar op zoek bent. 

Zo werk ik ondertussen al jaren met de Soultherapie, zodat mensen kunnen leren om het meesterschap in zichzelf te ontwikkelen. Ik heb hier ook een boek over geschreven. Verder kan je bij mij terecht voor:  Aromatherapie coaching, Body Temple Crystal Healing, Reiki, Massages, Emotional Freedom Tapping (EFT), bachbloesems voor je innerlijke wereld.

Voor natuurlijke verzorgingen en alle behandelingen van de Beauty afdeling sta ik je ook graag ten dienste of verwijs ik je door naar mijn dochter Anissa.

Sandra E. Beerten

Aanbod : Soultherapie, Body Temple Crystal Healing, EFT, Aromatherapie, Bloesemessences, Reiki.  Gelaatsverzorgingen, Harsen, Afslankende kleipakking. Massages : Ontspanning, Kristal, Tibetaanse detox, Magneet, Reiki. Workshops en boeken

Email : info@natural-beauty-and-balance.be of

info@vitavert.be

website: www.vitavert.be of 


Contact: 0032 485 12 36 40

Anissa Beerten

Als schoonheidsspecialiste wil ik jullie graag helpen om op een natuurlijke en ontspannende manier je te verzorgen en te masseren.

Voor mij is het van belang dat je even kan ontsnappen aan de stress van de dag en een moment voor jezelf kan nemen, te genieten.

Anissa Beerten

Aanbod : Gelaatsverzorgingen, Manicure, Pedicure, Harsen, Afslankende kleipakking. 

Email : beertenanissa2@gmail.com

Instagram : Anissa Beerten

Gsm: 0487 21 57 57Meer info of een afspraak boeken: Contact

Of neem persoonlijk contact op met één van de teamleden