Team                              

Team

Graag stellen we je het team van Natural Beauty & Balance voor.  Na een korte persoonlijke voorstelling, kan je ontdekken welke behandelingen ieder geeft.  Tenslotte vind je ook de persoonlijke contactgegevens van de teamleden terug.

Sandra E. Beerten

Als zaakvoerder van Natural Beauty & Balance wil ik jullie graag ontvangen, verzorgen en begeleiden om je natuurlijke balans te herstellen.  Zodat zowel je innerlijke wereld, als je uiterlijke schoonheid zijn maximum potentieel kan bereiken.

Al van jongs af aan ben ik gevoelig voor energieën en sferen, alsook voor bepaalde voedingsmiddelen en onnatuurlijke verzorgingsproducten.   Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op zoek ben gegaan ... vooral binnenin mezelf.  Ik ontdekte dat zich in ieder van ons een hogere wijsheid, een innerlijk meesterschap bevindt.  En dat dit innerlijk meesterschap de meest ideale weg kent naar ... alle antwoorden waar je maar naar op zoek bent. 

Zo werk ik ondertussen al jaren met de Soultherapie, zodat mensen kunnen leren om het meesterschap in zichzelf te ontwikkelen. Ik heb hier ook een boek over geschreven. Verder kan je bij mij terecht voor:  Aromatherapie coaching, Body Temple Crystal Healing, Reiki, Massages, Emotional Freedom Tapping (EFT), bachbloesems voor je innerlijke wereld.

Voor natuurlijke verzorgingen en alle behandelingen van de Beauty afdeling sta ik je ook graag ten dienste of verwijs ik je door naar mijn dochter Anissa.

Sandra E. Beerten

Aanbod : Soultherapie, Body Temple Crystal Healing, EFT, Aromatherapie, Bloesemessences, Reiki.  Gelaatsverzorgingen, Harsen, Afslankende kleipakking. Massages : Ontspanning, Kristal, Tibetaanse detox, Magneet, Reiki. Workshops en boeken

Email : info@natural-beauty-and-balance.be of

info@vitavert.be

website: www.vitavert.be of 


Contact: 0032 485 12 36 40

Anissa Beerten

Als schoonheidsspecialiste wil ik jullie graag helpen om op een natuurlijke en ontspannende manier je te verzorgen en te masseren.

Voor mij is het van belang dat je even kan ontsnappen aan de stress van de dag en een moment voor jezelf kan nemen, te genieten.

Anissa Beerten

Aanbod : Gelaatsverzorgingen, Manicure, Pedicure, Harsen, Afslankende kleipakking. 

Email : beertenanissa2@gmail.com

Instagram : Anissa Beerten

Gsm: 0487 21 57 57Kim Claes

De dag van vandaag lopen we onszelf vaak voorbij en maken we soms te weinig tijd om op zoek te gaan naar ons natuurlijk evenwicht. Maak jij de keuze om te onthaasten en te groeien in bewustzijn? Dan ben je bij de groepswerking 'Natural Beauty & Balance' op de juiste plaats!

Mijn naam is Kim Claes en ben werkzaam in mijn praktijk Kimaya te Heusden-Zolder en tevens werk ik samen met Sandra en Geert in Natural Beauty and Balance in Diest.

Kimaya staat voor het vinden van jouw licht in de duisternis, het herinneren van je ware Zijn om zo je eigen Goddelijkheid te mogen omarmen en belichamen.

Ik fungeer hier als een vrouwelijke gids of coach om door je eigen onderwereld te reizen en je hierin bedding of aarding te geven. Op die manier kan je op een veilige manier aankijken wat getransformeerd en geheeld mag worden.


Als vrouwelijk gids ben ik door mijn eigen onderwereld gereisd, heb ik daar mijn emoties, schaduwkanten en kwaliteiten ontmoet en leer ik deze te accepteren, inclusief te accepteren dat dat misschien nog niet altijd lukt. Aanwezigheid is hierin de sleutel tot transformatie en heling.

Als vrouwelijk gids laat ik jouw je eigen unieke pad gaan.. en ben ik aanwezig om jouw te bekrachtigen, aan te moedigen en met mijn wijsheid en weten te ondersteunen.

Via Fundamentele Kinesiologische Communicatie (FKC) communiceer ik via spiertesten met jouw onderbewuste om daar antwoorden te vinden op de oorzaak van jouw blokkades/klachten/vragen.
Ik word daarbij ondersteunt door Gidsen en lichtwezens.

Via Bodywork maken we het lichaamsbewustzijn wakker zodat jij weer in contact komt met jouw diepere essentie en je lichaam terug als "thuisplek" gaat ervaren. Dit brengt meer innerlijke rust, stabiliteit en vitaliteit. Via bewuste aanrakingen gaan we samen de diepte in om zo lichamelijke blokkades vrij te maken zodat er een dieper potentieel vrijkomt en je levenskracht weer vrij gaat stromen. Achteraf voel je je meer Aanwezig in je lijf en ervaar je meer Zelfliefde.

Voel jij het resoneren en ben jij klaar om een dieper potentieel wakker te maken?
Neem vrijblijvend contact op om samen te kijken wat jij nodig hebt.

Voor de halloween avond communiceer ik met Fundamentele Kinesiologische Communicatie (FKC) op het onderbewuste en gaan we op zoek welk kristal tot jouw wil spreken!

In mijn praktijk waar lichaamswerk en heling centraal staan, wil ik je graag ont-moeten. Door bewust aanwezig te zijn creëer ik ruimte om de verbinding met jezelf te versterken.

Via Fundamentele Kinesiologische Communicatie (FKC - spiertesten op zielsniveau), voetreflexologie, reikibehandelingen, diepte-, energetische- en ontspanningsmassages kan ik mijn talenten inzetten. Deze zullen je helpen om jouw natuurlijke balans te herstellen en te versterken.

Reeds in mijn kinderjaren ben ik me bewust van een diepere realiteit rondom ons. Deze gevoeligheid stelt me in staat om makkelijker in communicatie te treden met mens, natuur en omgeving. Hierdoor kan ik zorgzame verbindingen aan gaan, blokkades op sporen, rust en harmonie brengen.

Na mijn bachelor studies in de orthopedagogie heb ik mij terug verbonden met dit 'oude weten en voelen'. De laatste 7 jaar heb ik heb allerlei opleidingen/cursussen gevolgd rond bewustzijn en zelf-ontwikkeling om deze gevoeligheid verder te ontwikkelen.

Zo genoot ik een 4-jarige opleiding tot gezondheidsconsulente aan de Levensschool in Westerlo. Ook behaalde ik mijn 3de inwijdingsgraad in Reiki om op diepere, vaak onbewuste lagen te werken. Ik vind het heel belangrijk om zelf te blijven groeien in bewustzijn en ontwikkeling. Daarom volg ik nog regelmatig cursussen om mijn talenten verder te verfijnen ga ik regelmatig op stilte-retraite om tot mijn essentie te komen en mij te laten inspireren.

Zelfzorg begint met verantwoordelijkheid te nemen en bewuste keuzes te maken. Ik help je graag op weg met veel liefde en zorg.


Kim Claes

Aanbod : Voetreflexologie, reikibehandelingen, diepte-, energetische- en ontspanningsmassages, ritmische massage en Fundamentele Kinesiologische Communicatie

Email : kimclaes2@hotmail.com

https://www.facebook.com/kim.claes.7

Contact: gsm 00 32 476 90 24 16

Meer info of een afspraak boeken: Contact

Of neem persoonlijk contact op met één van de teamleden