Team                              

Team

Graag stellen we je het team van Natural Beauty & Balance voor.  Na een korte persoonlijke voorstelling, kan je ontdekken welke behandelingen ieder geeft.  Tenslotte vind je ook de persoonlijke contactgegevens van de teamleden terug.

Sandra E. Beerten

Als zaakvoerder van Natural Beauty & Balance wil ik jullie graag ontvangen, verzorgen en begeleiden om je natuurlijke balans te herstellen.  Zodat zowel je innerlijke wereld, als je uiterlijke schoonheid zijn maximum potentieel kan bereiken.

Al van jongs af aan ben ik gevoelig voor energieën en sferen, alsook voor bepaalde voedingsmiddelen en onnatuurlijke verzorgingsproducten.   Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op zoek ben gegaan ... vooral binnenin mezelf.  Ik ontdekte dat zich in ieder van ons een hogere wijsheid, een innerlijk meesterschap bevindt.  En dat dit innerlijk meesterschap de meest ideale weg kent naar ... alle antwoorden waar je maar naar op zoek bent. 


Zo werk ik ondertussen al jaren met de Soultherapie, zodat mensen kunnen leren om het meesterschap in zichzelf te ontwikkelen. Ik heb hier ook een boek over geschreven. Verder kan je bij mij terecht voor:  aromatherapie coaching, reiki, massages, Emotional Freedom Tapping (EFT), bachbloesems en hypnotherapie voor je innerlijke wereld.

Voor natuurlijke verzorgingen en alle behandelingen van de Beauty afdeling sta ik je ook graag ten dienste of verwijs ik je door naar mijn dochter Anissa.

Sandra E. Beerten

Aanbod : Soultherapie, EFT, Aromatherapie, Bloesemessences, reiki.  Gelaatsverzorgingen, Harsen, Afslankende kleipakking. Massages : ontspanning, kristal, Tibetaanse detox, magneet, energetische. Workshops en boeken

Email : info@natural-beauty-and-balance.be of

info@vitavert.be

website: www.vitavert.be of 


Contact: 0032 485 12 36 40

Geert Kumpen

Als adem- en stemcoach, soundhealer en multi-instrumentalist kan je bij mij terecht voor individuele begeleidingen alsook groepsactiviteiten. 

Muziek is voor mij een manier om het lichaam in een harmonieuze, liefdevolle trilling te brengen.  Adem en stem zijn vanuit hun sterke verbinding met het lichaam een sleutel tot zelfexploratie alsook expressie. Graag begeleid ik je in het verbinden met je lichaamsbewustzijn en de geschenken die deze innerlijke wereld met zich meebrengt.

Je kan me ook op regelmatige basis terug vinden als klankkunstenaar bij Elaisa Energetic Wellness.

Zo bied ik sinds 2010 soundhealing concerten En nadien ook adem en stem-, boventoonzang-, soundhealing workshops.

Individuele aanbod: 

Soundhealing (Stemvorkbehandeling, klankschaalbehandeling, pure sounds healing, klankschalenmassage). 

Adem en Stem (adembehandeling, stemontwikkeling, zangtechnieken, boventoonzang). 

Instrumentles (handpan, djembé, didgeridoo, indianenfluit, sansula ...

Email: geert@soundandsilence.be

www.soundandsilence.be

Contact: 0472 99 11 41

Anissa Beerten

Als schoonheidsspecialiste wil ik jullie graag helpen om op een natuurlijke en ontspannende manier je te verzorgen en te masseren.

Voor mij is het van belang dat je even kan ontsnappen aan de stress van de dag en een moment voor jezelf kan nemen, te genieten.

Anissa Beerten

Aanbod : Gelaatsverzorgingen, Manicure, Pedicure, Harsen, Afslankende kleipakking.  Massages : ontspanning, kristal, Tibetaanse detox, magneet.

Email : beertenanissa2@gmail.com

Instagram : Anissa Beerten

An Daniëls

Ik voel me helemaal enthousiast en heb er zin in.

Mijn lang gedroomde droom wordt werkelijkheid.
Naast thuisverpleging start ik een zaak in aanvullende gezondheidszorg.
Je kan bij me terecht voor voetreflexologie, ontpanningsmassage, dieptemassage en energetische behandelingen.

An Daniëls :

Aanbod: voetreflexologie, ontpanningsmassage, ritmische massage, dieptemassage en energetische behandelingen, bach bloesems.

Email : andaniels23277@gmail.com

https://www.facebook.com/an.daan.395

Contact:  gsm 00 32 475 377969

Kim Claes

De dag van vandaag lopen we onszelf vaak voorbij en maken we soms te weinig tijd om op zoek te gaan naar ons natuurlijk evenwicht. Maak jij de keuze om te onthaasten en te groeien in bewustzijn? Dan ben je bij de groepswerking 'Natural Beauty & Balance' op de juiste plaats!

In mijn praktijk waar lichaamswerk en heling centraal staan, wil ik je graag ont-moeten. Door bewust aanwezig te zijn creëer ik ruimte om de verbinding met jezelf te versterken.

Via voetreflexologie, reikibehandelingen, diepte-, energetische- en ontspanningsmassages kan ik mijn talenten inzetten. Deze zullen je helpen om jouw natuurlijke balans te herstellen en te versterken.

Reeds in mijn kinderjaren ben ik me bewust van een diepere realiteit rondom ons. Deze gevoeligheid stelt me in staat om makkelijker in communicatie te treden met mens, natuur en omgeving. Hierdoor kan ik zorgzame verbindingen aan gaan, blokkades op sporen, rust en harmonie brengen.

Na mijn bachelor studies in de orthopedagogie heb ik mij terug verbonden met dit 'oude weten en voelen'. De laatste 7 jaar heb ik heb allerlei opleidingen/cursussen gevolgd rond bewustzijn en zelf-ontwikkeling om deze gevoeligheid verder te ontwikkelen.

Zo genoot ik een 4-jarige opleiding tot gezondheidsconsulente aan de Levensschool in Westerlo. Ook behaalde ik mijn 3de inwijdingsgraad in Reiki om op diepere, vaak onbewuste lagen te werken. Ik vind het heel belangrijk om zelf te blijven groeien in bewustzijn en ontwikkeling. Daarom volg ik nog regelmatig cursussen om mijn talenten verder te verfijnen ga ik regelmatig op stilte-retraite om tot mijn essentie te komen en mij te laten inspireren. Momenteel ben ik ook nog bezig met een opleiding in Fundamentele Kinesiologische Communicatie, opdat ik deze technieken kan gebruiken in mijn behandelingen.

Zelfzorg begint met verantwoordelijkheid te nemen en bewuste keuzes te maken. Ik help je graag op weg met veel liefde en zorg.


Kim Claes

Aanbod : Voetreflexologie, reikibehandelingen, diepte-, energetische- en ontspanningsmassages, ritmische massage en Fundamentele Kinesiologische Communicatie

Email : kimclaes2@hotmail.com

https://www.facebook.com/kim.claes.7

Contact: gsm 00 32 476 90 24 16

Vero Simons

Coaching Veer

Bewustzijnscoach - Loopbaanbegeleiding (VDAB-Cheques) - Gezondheidscoach

Wat wil jij bereiken in je leven? Waar wil je naartoe? Waar wil je wat meer passie?  Waarvoor spring jij 's morgens uit je bed?

Word jij de tovenaar van je eigen leven?

Let the Magic happen...

Vero Simons

Aanbod : Bewustzijnscoach, Loopbaanbegeleiding (VDAB Cheques), Gezondheidscoach

Email : verosimons@hotmail.com

https://www.facebook.com/CoachVeroSimons

Contact: gsm 00 32 473 45 41 86

Bewustzijnscoaching is een krachtige manier om je eigen leven in handen te nemen.

Loopbaancoaching helpt je om weer met plezier naar je werk te gaan.

Gezondheidscoaching richt zich op je fysieke en mentale lichaam.

Samen nemen we stappen om je doelen te bepalen én te bereiken!

Durf je het aan? Ik heb er alvast zin in!

Vero


Sindy Robberechts

Opgewekte levenskunstenares en liefhebber van de natuur en alles wat natuurlijk is en zo aanvoelt.

Bruggenbouwer die rust en ontspanning wil brengen en je uitnodigt op eigen tempo naar de diepere lagen van jezelf te reizen door het aanbieden van: reiki, ritmische massages ,double walks en sound healing.

Je mag vertragen, ontspannen en in zachtheid gaan.

Door mijn eigen ervaringen heb ik een diep vertrouwen in het helen door aanraking, energie, trilling door geluiden van natuur, stem en instrumenten . Soms is het fijn als iemand je ondersteunt.

Zelf ben ik ook steeds zoekend naar de essentie in mezelf en de ander.: door inleving, zorgzaamheid en aanwezig zijn bij wat is op dit moment.

Sindy Robberechts

Aanbod : reiki, ritmische massages, double walks en sound healing

Email : sindy.robberechts@gmail.com

https://www.facebook.com/sindy.robberechts

Contact: gsm 00 32 499 72 06 35


Meer info of een afspraak boeken: Contact

Of neem persoonlijk contact op met één van de teamleden